Hi!

Ma 10 körül mentünk át anyuékhoz, volt játszás, mesenézés, ebéd, fektetés. Mert köszöntés csak alvás után volt. :) Mi, "fiatalok" csoportosan elvonultunk addig karácsonyi vásárba, és igyekeztünk vissza, mire felkel Kincső, hogy felköszönthesse mindenki, aki idáig még nem tette meg. :)

A legjobb ajándék egyből a sok lufi volt. :) Azzal le is kötötték magukat egy jó időre. :) Aztán jött az anyu féle gesztenyetorta, majd az ajándékok. Kicsi cicám nagyon örült mindennek. :) Kapott babát mindenféle kellékkel (cumisüveg, tál, evőeszközök, bili), kapott meleg pizsit, hajgumikat, hajcsatokat, harisnyát, szép téli csizmát, pólót, gyurmát, meg talán még valamiket, de ennyi jut eszembe. :)

Készült sok-sok kép, de még csak egy elég kis része van nálam, ha beérkezik többi, akkor feltöltöm azokat is.

Tehát, a szülinap képekben ömlesztve itt, beszéljenek azok helyettem: http://kincsoszulinap3.csikohal.fotoalbum.hu/

Szokásos belépés: bence@bence.hu, bence

(Amúgy szörnyű, hogy ennyi gyerek és ember mellett nem lehet egy normális fotót készíteni, mindig belelóg valaki a képbe, de cserébe soha, senki nem figyel a felfordulásban, akit fotóznak. :)) )

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr475519009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása