Hi!

Az elmúlt két napban nem igazán láttam a gyerekeket, mert hó eleje van, reggeltől estig dolgozom lényegében, a gyerekekért is anyu ment, mert nem értem volna oda értük időben. Vagyis tegnap épphogy beestem Kincsőért zárásra - már egyedül volt - a fiúk meg anyunál aludtak. Időnk nem volt csajos estére, viszont megint együtt fürödtünk, és azt nagyon élvezi a kis csaj. :)

Tehát, cumimegvonás. Az elmúlt két napban megbeszéltem vele, hogy cumi nélkül fekszik le, és így is történt. Tök büszke voltam rá, hogy egy szó nélkül elaludt, de tegnapelőtt is cumival a szájában jött ki pisilni valamikor este, és tegnap este is bementem hozzá lefekvés előtt, és cumi volt a szájában... Lemászik a helyéről titokban, szerez egy cumit, és visszafekszik. :) De mindkét alkalommal elvettem tőle, és úgy aludt reggelig. Most sem kapott cumit, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, de még nagyban beszélgetnek a szobában. :)

Levente meg napról napra többet beszél. ) Ma ez volt a kedvencem: "Hol az anya? Ott az anya!" :)) Szépen megbeszélte magával. :))

Kincső most nagyon rákapott a dióra, reggel, este azt kéri. Ma be is akartam vinni a napközibe, hogy ehessenek a többiek is, de itthon maradt a reggeli rohanásban. :( Főnökasszonyom kapott egy nagy zsákkal, ő adott, hogy vigyek haza a gyerekeknek - ő meg amúgy a lánya osztályfőnökétől kapta. :))

Bencének ma focibemutatója volt az oviban, kicsit láttam is belőle, mert ott találkoztam anyuval, aki addigra elhozta Leventét, és épp Bencéért ment. (Ma is zárásra értünk Kincsőhöz.) Szóval, nagyon édes volt a kis felszerelésében, és nagyon ügyesen rúgta a kis labdáját, szerintem tehetséges. :) És nem vagyok elfogult.  Tudom, hogy mikben jók, és mikben nem. :) A fiúk pl. nagyon jól tudnak énekelni, Kincső nem. Sosem állítottam, hogy tudna, mert elfogult lennék. :D

Holnap anyuékhoz megyünk szülinapozni, jön dédi is, és Kincső keresztapja, Tibi is. Vagyis azt hiszem, hogy délelőtt Lolát köszöntik (mert ma van a szülinapja - boldog szülinapot itt is!), és utána jönnek anyuékhoz, de lehet, hogy fordítva. Ezeket már meg sem próbálom követni. :))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr385519008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása