Medellin 2011.11.26. 20:04

Levente

Hi!

Túl sok esemény nem történt az elmúlt napokban, igazából csak Leventével kapcsolatban szerettem volna egy-két infót megosztani. :)

Nevezetesen azt, hogy hirtelen ötlettől vezérelve elkezdett beszélni! Lényegében egyik napról a másikra, és mondatokban. Persze valószínűleg senki nem érti még meg rajtam kívül, vagy fordítanom kellene ilyenkor magyarról magyarra, de akkor egyből egyértelmű lenne. :)

Tehát, olyanokat mond pl, hogy "Oda ment a cica.". Vagy "Oda gurult a dabda (labda)". Amikor mentünk tegnap Kincsőért a napközibe, akkor belépéskor köszönt, hogy "Sziasztok!" Most nem jut minden eszembe, de tényleg ilyen teljes mondatos kifejezéseket használ. Meg csomó új szót sajátított el pár nap alatt. Vagy kérdezi képről, hogy mi ez, én mondom neki, ő pedig próbálja mondani utánam. Énekli (!!!) a Gólya, gólya gilicét... De konkrétan úgy, hogy simán felismerem, főleg, hogy a "gólya" szót tökéletesen mondja az elején.

A bölcsibe szerintem egész héten hiszti nélkül ment be. Már nem kel fel minden hajnalban tejért, többször előfordult a héten, hogy csak reggel, a többiekkel együtt kapott inni (pohárból természetesen). Tehát  most valami fejlődésbeli ugrás van nála. Remélem ez hatással lesz a hajára is, mert az még mindig nem nő, még sosem kellett levágni neki. :)))

Amúgy jól van mindenki. Holnap Kincsőnek elő-szülinapozás lesz Líviáéknál, jövő hétvégén meg a rokonság másik fele köszönti. Én meg a szülinapján szerintem, ami kedden lesz. 3 éves nagylány. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr805519005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása