Medellin 2011.11.07. 19:40

Feketekezű

Hi!

Ezek a gyermekek még mindig nem álltak át az új időszámításra... Fél 6-kor úgy kell a helyükre zavarni őket, hogy aludjanak még egy kicsit. És tényleg csak egy kicsit alszanak még, ha sikerül nekik. Mindenesetre ma kicsit később indultunk, mint szoktunk, de mindenki abszolút időben a helyére került. Levente ma is nekilátott toporzékolni, könnyeket hullatni, hogy nem akar bemenni, de láttam a fején, hogy nincs semmi baja, csak dacos, és műhiszti az egész. :) Aztán Ági néni mondta neki, hogy mutat v.mi érdekeset, és máris fülig érő vigyorral a fején szaladt be a terembe. :)

Bence ma nagyon vígan ment oviba. Megkergettem először az udvaron, majd párszor a folyosón, pedig tudom, hogy ott nem szabad futkosni. :) De senki nem állított sarokba minket, cserébe jól éreztük magunkat. :)) Márti néni szemmel láthatólag eléggé el volt foglalva, úgyhogy nem tudtam beszélni vele, de délután sem, mert akkor nem én mentem Bencéért.

A délutánomat kicsit elrontottam. Kerékcserére vittem a kocsit, és rossz időpontot kértem. Fél 4-ig lecserélték ugyan a kereket, de azt nem számoltam bele, hogy le is kéne raknom a nyári gumikat, és betenni a gyereküléseket, úgy kéne menni a babákért... De csak az egyik ülés volt lehajtva, egy gyerekülés bent volt, úgyhogy úgy mentem Leventéért. Rossz ötlet volt. :)) Az egyik kerék mellette volt a lehajtott ülésen, és egész úton azt fogdosta vidáman... Remélem nem kell mondanom, hogy mennyire volt fekete a két keze. Csupa kosz, és olaj. Remek volt. :) A napköziben ötvenszer mostam meg a kezeinket, majd a teremben vettem észre, hogy amúgy a feje is olajos, mert összefogdosta, de azt már hagytam rajta. :D

A napköziben még volt egy jó kis hiszti, összevesztek egy játék babakocsin...

De itthon már rendben volt minden, néztek mesét, szépen megették a vacsorát, fürödtek, időben ágyban voltak. Holnap talán kicsit később is fogunk indulni, de ezt még kitalálom. Nem megyek időre sehova (azaz munkába), de, ha hatkor már ébren lesznek, akkor nem tudom olyan sokáig elhúzni a reggelt készülődéssel, hogy csak fél 9 utánra vigyem be a gyermeket a bölcsibe. :) Úgyhogy ez még kialakul.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr345518994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása