Hi!

Jövő héten beszédem lesz óvónővel.

Tegnap Bence boldogan szaladt oviba, jó rég nem volt, ugyebár. Ma reggel pedig úgy kullogott utánam. Kérdeztem tőle, hogy mi a baj, és azt mondta, hogy az alvás. Az nála eléggé kardinális kérdés, utál aludni. Sőt, ő nem is alszik, ő este is csak "pihen". Nem lehet olyat mondani neki, hogy aludjon. És mivel bent sem alszik, és unatkozik, ezért gondolom sokszor rászólnak, és ez stressz neki. Az is, hogy nyugton kell feküdnie órákig (nonszensz), meg az is, hogy a végén még büntetést is kap esetleg, ha hangoskodik, és sarokba állítják. Bár ilyen nem volt tegnap. De azért durva, hogy egyik nap boldogan, másik nap boldogtalanul megy be. De reggel összevont csoport volt még, más óvónővel, délután pedig szintén. Jövő héten beszélek valakivel, mert ez nagyon nem lesz így jó.

Levike tegnap és ma is bömbölve ment be a csoportba. Azaz én adtam be. De állítólag hamar megnyugszik, és mindkét nap a legnagyobb játékban volt, amikor mentem érte. Nagyon jól érzi magát amúgy. :)

Kincsőt meg egyfolytában dicséri Ili néni, hogy mennyire okos, és ügyes. Tényleg el van hűlve tőle, de én is. Komolyan. Mondta, hogy Viki (egy idős Kincsővel), csomó dologban le van maradva hozzá képest - pl. nem ismeri még a színeket - bár ő meg egyből megjegyez mindent, az összes verset, mondókát, mindent. Mondta még, hogy Kincső és Miklós messze a legkiemelkedőbbek. De, ha jól emlékszem, Miklós idősebb Kincsőnél. Úgyhogy nagyon büszke vagyok a kis hisztis csajra. :) Mostanában olyan cica, hogy, ha rászólok, vagy megfenyítem, akkor elkezd sírni, hogy "Anya, szeretlek!" :) Idáig ellenállt, és dacos volt, most pedig szeret. :) Édi. :) Úgyhogy én is mondom neki, hogy én is szeretem. :)

Leventétől pedig megkaptam életem első pusziját!! A kád szélén támaszkodtam épp, míg fürödtek, szemem csukva volt (igen, félkómásan félig aludtam), és puszi cuppant az államra! Levente volt. :) Pedig mit könyörögtem ma a kis pasinak egy pusziért! Ugyanis a bölcsi előtt integetett egy taxinak, és puszikat "dobált" utána. Ma volt az első, hogy puszit láttam tőle, ha csak a levegőbe is... És próbáltam rávenni, hogy adjon nekem is. :) De nem. És este tök magától puszit rakott rám! Cukorfalat. :)

Kincső amúgy csomót van napköziben, és imádja. És Ili néni el van képedve azon, hogy Kincső reggel 7-kor megérkezik, egyedül játszik egy órát, míg megjönnek a többiek, utána folytatja eme tevékenységét, míg haza nem megy 5-kor. Tehát 10 órán keresztül játszik (jó ebben evés, alvás benne van), semmi gond nincs vele. Csak Vikivel vesznek össze néha :)

Holnap pedig szokásos hétvége lesz, én nem fogok dolgozni, gyerekek nem mennek oviba, bölcsibe, megyünk anyuékhoz.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr865518995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása