Medellin 2011.11.02. 19:52

Szünet után

Hi!

Ma már korán kelős napunk volt. Senkit nem kellett keltenem, 1/4 7 körül kiugráltak az ágyukból a gyermekek. Bence ma mehetett Kincsővel napközibe, csak Leventét vittem külön bölcsibe. Sok volt neki ez a 4 nap kihagyás, Ági néni se volt még bent, a dajka sem, csak az a harmadik nő, aki alváskor szokta kiadni. És egy szobában voltak összevontan - nem Leventéék termében - mert gondolom kevesen vannak most a szünet miatt. Mindenesetre egy síró, ordító gyermeket hagytam ott. Lesz ez még jobb is.

Délután megint annyi munkám volt, hogy anyu ment Leventéért végül. Náluk szedtem fel a gyermeket, onnan mentünk a napközibe. De babám már nem mehetett be játszani, olyan késő volt. Bence amúgy aludt ma délután, pedig nem szokott, de Ili néni kettőig simogatta a buksiját. :) De csak háromig aludt szerencsére. A napköziből még vásárolni mentünk. Olyan jó, amikor az egyik gyerek még kosarat próbál kivenni, amikor a másik már a gyümölcsöknél nézi magát a tükörben... Meg amikor pakolok a kosárba, Levente pakol a hűtőpultból a földre...:) Szerencsére mindig kevesen vannak, az eladók kedvesek, és ismernek minket, úgyhogy még nem volt konfliktus. :)

Amúgy azt hiszem, hogy már mindenki alszik, ami jó is, mert innentől minden nap korán kelünk. Nincs ünnepnap, nincs semmi. 6 - 1/4 7 körül kelés. Anyának korábban, hogy mindennel elkészüljön addigra. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr145518996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása