Hi!

Ma elég korán keltek a gyerekek - negyed 7 körül - és amúgy sem igyekeztünk sehová, úgyhogy elég kellemesen telt a reggel. Nem sietősen, nyugisan, mesére, játszásra, reggelizésre, mindenre volt idő.

Leventével fél 9 körül megérkeztünk, átöltöztettem, aztán vittem be. Persze most is mondta, hogy "nem", de nem kezdett el sírni, meg hisztizni. Ági néni épp pelenkázott valakit a mosdóban, úgyhogy őt megvártuk, beszélgettem vele, Levente meg nyugodtan ült a karomon. Utána letettem a földre, megfogta Ági néni kezét, integetett, és bement. Ennyi. Se egy sírás, se egy hiszti, semmi. Nagyon elégedett vagyok a babámmal. :) Tökéletesen teljesítette a beszokást. 2-re mentem érte, ez lett reggel megbeszélve, abból kiindulva, hogy már jól alszik bent, és tegnap is negyed 3-kor adták ki. Amikor megérkeztem, akkor benéztem az üvegajtón, és láttam, hogy már ébren van, de még nem kelt fel. Feküdt, cumizott, fogdosta a rongyocskáját, és szépen elvolt magában. Nagyon ügyi volt. :) És persze nagyon boldog volt, amikor a dajka szólt neki, hogy megjöttem, és keljen fel. :) Megint fülig ért a szája. :) Holnap szólnom kéne, hogy később mennék érte. Tényleg nem akarom, hogy megszokja, hogy egyből ébredés után ott vagyok. 2 nap múlva kezdem a munkát.

Bencécske egyre jobban van. Már tényleg csak annyi a baja, hogy köhög, és szörnyen unatkozik. De ma volt nála Lívia is meglátogatni. Holnap meg apa megy hozzá, ha minden igaz. Én nem merek. :( Rossz lenne neki is, nekem is. :( De hétvégén már biztosan együtt leszünk! Sőt, talán nem tévedek sokat, ha azt mondom, hogy már Bencével felszerelkezve megyek munka után Leventéért. :) Utána pedig mehet végre a napközibe is játszani, ha megyünk Kincsőért. :) Már csak pár napot kell kibírnia a kis pocoknak. :)

Kincsőn ma is meglepődtem a napköziben. Mindig meglep v.mi új tudománnyal. Nem tudtam, hogy ilyen hamar, ilyen jól megtanult színezni! Az adott képet teljesen, egyenletesen kiszínezi, de úgy, hogy alig - de tényleg alig láthatóan - megy vonalon kívülre. Lehet, hogy ez nem meglepő egy majdnem 3 éves lánytól, de én csak Bencéhez tudok viszonyítani, aki szerintem még a ceruzát sem tudja rendesen megfogni. :) Ki, miben ügyes, ugyebár...

Ezen kívül kaptunk meghívót szülinapi zsúrra. Együtt jár egy kislánnyal napközibe (Viki), és pár hét van köztük. Nagyon nagy a rivalizálás a két lány közt, de Ili néni azt mondta, hogy az nagyon jó, mert így nagyon gyorsan és nagyon sokat tanulnak, fejlődnek. Amit az egyik tud, azt a másik is akarja rögtön. :) Legyen szó toronyépítésről, gyöngyfűzésről, vagy fél lábon ugrálásról. :) Tehát, Vikinek lesz szülinapja, és meg lettünk hívva a Camponában lévő Kalandparkba. Jövő hét péntek. Mondtam Viki anyukájának, hogy megyünk mindenképp, de tájékoztasson majd árakról, mert, bár Kincső lett meghívva, én bizony 3 gyerekkel megyek majd. :) És nem is maradunk végig, mert fél 5-től van, és 3 órás program. A nagyok még bírnák is, de Levente kidőlne. Főleg, hogy a bölcsiben 2-kor kel, nem 3-kor... Már 6-kor fáradt általában, fél 8-kor már alszik, mint a tej. Na, ez meg fél 8-ig tartana. Hát, a nagyok nem fognak örülni, hogy el kell jönni, de ez van. 3 gyereknél meg kell szokniuk, hogy nem az van, amit ők szeretnének, hanem mindig alkalmazkodni kell valakihez. És ez még jól fog jönni nekik az életben, az egyszer biztos.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr835518975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása