Medellin 2011.10.24. 19:23

Hétfő

Hi!

Túl sok eseményről ma nem tudok beszámolni. Leventének már alig folyik az orra, de még mindig köhög. Nem beteg, mint Bence, ez csak a 3 hét alatt hátrafolyt váladéktól van. Ma vettem neki új köptetőt, bölcsibe még mehet ettől. Mármint ez nem csak az én döntésem, a bölcsiben is így ítélték meg. :)

Ma reggel az volt, hogy fél 9-re bevittem, de Ági néni még akkor szedte össze a terítéket, úgyhogy még nem mentünk be. Levente persze a mosdó felé sem akart közeledni, megint karon vittem be. Akkor hisztizett, megint másik irányba nézett, de mivel még nem mentünk be, csak elmeséltem neki, hogy kik vannak a teremben, és mit csinálnak, megnyugodott, és ő is nézelődött befelé. Amikor kinyitottam az ajtót, mert jött Ági néni, akkor megint nekilátott hisztizni, de akkor még nem adtam be, akkor még megbeszéltem a köhögését, egyebeket. Akkor megint megnyugodott, hogy csak állunk, és beszélgetünk. :) De aztán beadtam. Neki akart látni hisztizni, de Ági néni egyből elhúzta őt az ajtóból, hogy valami érdekeset mutasson neki, és láss csodát!, nem is hallottam már sírni, amikor összepakoltam az öltözőben. :) Úgyhogy sikeresnek ítéltem a mai reggelt.:)

Menni pedig fél 2-re kellett érte. Múltkor fél 1-re rendeltek be, és fél 2-kor kelt fel. Most fél 2-re kellett mennem, erre negyed 3-kor adták ki... Legalább szokja a környezetet, már többet aludt. Utána elmentünk a Camponába, és ott vettünk neki köptetőt.

Délután voltunk egy órát még a napköziben, és ennyi volt a mai nap.

Bencénél ma nem voltam, de gyógyul. Már nem fáj neki annyira a torka, szépen köhög, nem lázas, jobb a kedve, csak halálra unja már magát. Ami azért nem jó, mert jövő héten meg őszi szünet van az oviban. :/ Jó, csak 3 napot, de akkor is... Majdnem 2 hét ovi nélkül. De addigra, már hétvégére, jövő hét elejére tuti hazajöhet, legalább tesókkal lesz, nem fog úgy unatkozni. :)

A bölcsiben nincs őszi szünet. Ott csak a hétfő, kedd szünnap, de szombaton nem lehet vinni Leventét, ezt íratták alá velem. Ha én dolgozom szombaton is, akkor max. megpróbálom őket szétosztani a nagyszülők közt... Ez még kiderül.

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr555518976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása