Hi!

Ma reggel megint 8-ra vittem Leventét, épp be is értünk. Gyorsan átöltöztettem, bekísértem, bement. Elindult, hátranézett, jövök-e, én meg mondtam neki, hogy menjen csak be, keresse meg az autókat. Megint elindult, megint visszafordult, és integetett nekem. Na, ennek nagyon megörültem, én is integettem neki, hátraléptem egyet, és akkor eltört a mécses. :( Gyorsan behúztam az ajtót, a dadus odament hozzá, de jó 10 percig hallottam még a sírását, és az "Anya!" felkiáltásokat. :( Utána csend lett, gondoltam reggelizik. Később kijött a dadus, hogy Levente nem evett, inkább elment játszani. Ennek nem örültem, mivel itthon sem adtam neki enni, hogy ott legyen étvágya. Utána belegondoltam, hogy tízóraira majd kap egy deci vizezett narancslevet, és megint vizionáltam egy sima éhenhalást...

Ja, és a dadus megkért (azt nem mondanám, hogy kedvesen), hogy Leventét ne 8-ra hozzam, hanem legalább negyed órával korábban, hogy meg lehessen még nyugtatni, mert neki 8-kor azzal kell foglalatoskodnia már, hogy kikészíti a reggelit. Bocs, hogy élek... Mondtam neki, hogy ne haragudjon, így tudom megoldani, ez van. Ezzel az infóval ugyanúgy nem tudott mit kezdeni, mint tegnap azzal, hogy márpedig én nem leszek bent napközben, úgyhogy visszavonult a terembe. Már látom, hogy jóban leszünk...

Aztán fél 10-kor megjelent Ági néni is, és mondta, hogy nyugodtan menjek el, de délre jöjjek vissza. Megpróbálják Leventét elaltatni, de, ha fél óra alatt nem sikerül, akkor haza kell vinnem.

Hát, haza azért nem mentem, helyette mentem anyuékhoz, Bencéhez. Pocsékul van szegény, sokkal rosszabbul, mint tegnap. :(( Lázas egyfolytában, nincs hangja, vékony, erőtlen hang, és suttogás egyvelege, amit tud prezentálni. Nem mer semmit csinálni, mert nem kap levegőt (nem náthás!), sípol a tüdeje, és nem mer köhögni, mert nagyon fáj neki. :( Láttam is rajta többször, ahogy megrémül, hogy köhögnie kéne, és mindig próbálta visszafojtani. Ha nem sikerült, akkor az meg úgy fájt neki, hogy csorgott a könny a kis szeméből. :(( Sírni se mer nagyon, nyilván az is fáj neki, vagy több levegővétellel jár, vagy köhögnie kell tőle, nem tudom. :( Azzal próbálta lekötni magát, hogy megszerezte egy hajtincsemet, és azt simogatta hosszasan.

Anyu elvitte őt később a régi dokinénijéhez is, egyrészt, hogy több szem többet lát, másrészt a gyógyszerek ellenére már rosszabbodott az állapota. A meglévő gyógyszerek mellé még kettő javaslat érkezett, hidegpárásítás, és hideg levegő. Mivel a párásítók meghaltak, így marad a sűrű szellőztetés. Holnap pedig jönnek vissza a doktorbácsihoz, aki visszarendelte Bencét péntekre, ha nem menne le a láza.

Utána elszaladtam még 1-2 helyre vásárolni, és mentem vissza a bölcsibe délre. Már negyedkor hozták ki nekem a gyermeket, hogy hamar végeztek az ebéddel, már 3/4-kor lefektették őket, de nem tudott elaludni. Ismerkedett a matraccal, nézte, hogy alszanak a többiek, de ő nem aludt el, úgyhogy vigyem haza. Hát, mondjuk itthon pont egy órával később fektetem, úgyhogy nem tudom, mennyi idő lesz neki az átállás.

Holnap pedig nem kell bent lennem, és fél 1-re kell visszamennem a bölcsibe. Ha nem alszik el, akkor megint vihetem haza, ha elalszik, akkor meg kell várnom bent. Mondjuk ez elég hülyeség, ez a vigyem haza, mert jövő héttől úgyis élesben megy minden, ha alszik, ha nem...

4-kor elmentünk Kincsőért, most végre a teremben voltak már, nem a kertben (esett az eső), úgyhogy Leventével beültünk még játszani. Kincső gyönyörűen rajzol, meg kell állapítsam! Már, a korához képest. Jobban rajzol, mint Bence, az tuti. Bence meg jobban énekel, úgyhogy mindenkinek megvannak az erősségei. :) És kiderült, hogy Kincső már el tud számolni 5-ig angolul is. Ez is meglepett. Olyan ügyes, és okos kislány, hogy az nem igaz. És lelkes, és vidám, és remekül elfoglalja magát bármivel, egész nap. Mindig nagyon meg van dicsérve. Csak egy gond van vele, hogy hisztis. Hát, ő a csaj... Még mindig jobb, mintha Bence lenne hisztis. :))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr725518979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása