Hi!

El sem hiszem, hogy már a tizedik naptál tartunk, mintha még csak most kezdtük volna. :)

No. Nem volt ma reggel semmi gond. 8-ra mentünk, ami igen izgalmas vállalkozás volt azt tekintve, hogy Leventét 1/4 8-kor keltettem, és bölcsi előtt még Kincsőt is vittem napközibe...:D Nem késtünk el. Ez úgy lett megoldva, hogy a félig kómás bébit már felöltöztetve vettem ki az ágyból. Nem volt egy egyszerű mutatvány ott ruhába húzni, miközben bújt a takarójába, de megoldottam. :)

Ennek folyományaként természetesen nem reggelizett itthon, úgyhogy remélem mindent megevett bent, amit leraktak elé. Ma volt a nap, amikor csak betoltam a terembe, én pedig már osontam is ki a helyemre, a szekrényekhez. Persze még leskelődtem kicsit. Ment a játékokhoz, nézelődött, körbetekintett, nézte az ajtót, amikor a dajka épp bement, de úgy tűnt, mint aki hirtelen nem is tudja, hogy mit keres. :)) Aztán legközelebb ebéd után láttam. Ilyenkor a legcukibb. Meglát, felderül az egész gyerek, fülig ér a szája, mosolyog a szeme, elönti a boldogság, és "anya" felkiáltással szalad ki hozzám, és borul a nyakamba. :)) Meg kell zabálni. :)

Aztán Ági néni mondta, hogy kicsit nyűgös volt, kicsit sírós is volt, de ez inkább "minden baja volt" típusú dolog. Fáradt is volt, az orra is folyik (ja, pont attól a naptól fogva, hogy betettük oda a lábunkat, de az összes többi gyereknek is), meg néha nem találta a helyét. Vagyis talán engem keresett. De összességében nagyon meg volt elégedve vele, hogy ezt így kell, ez a beszokásnál teljesen normális, meg jól csinálja. A fáradtságot is megértem, ma egy órával korábban kezdett, mint szokott. Még azért fárasztó ez neki, de majd megszokja, mint a többi gyerek is. Itthon is tud napközben nyűgösebb lenni, ha az összes tesó itt ugrál. Ha egyedül van, akkor nyugisabb.

Annak viszont örülök, hogy nagyon szereti Ági nénit. Miután boldogan a nyakamba borult, mindig odamegy elköszönni Ági nénitől is, ha hívja. És utána még integet is neki, és sokat mosolyog rá. Ez talán az egyik legfontosabb, hogy a gyerek elfogadja, szeresse, biztonságot lásson a benti gondozójában. És ez már meg is van.

A délutánunk viszont kicsit tragikomédiába illően sikerült.

Levente elaludt, negyed négykor keltettem fel. Letettem arról, hogy átugorjunk a szomszédba vásárolni, elmenjünk tankolni és onnan menjünk Bencéért, majd Kincsőért. :D Egyből Kincsőnél kezdtünk. Itt kezdődtek talán a gondok. A bejárat elé beállt az egyik ügyes anyuka, pedig a kertben van 3 parkolóhely. Tehát kint állhattam meg az utcán. Utána Kincső nem jött ki, pedig igyekeztünk volna. Utána bent felejtettük a hátizsákját, a kocsitól fordulhattunk vissza, Leventével a karomon. Aztán Levente már nem is tudom mit csinált, miközben indulni akartam, Kincső zenéért kiabált, miközben megpróbáltam újraindítani a telefonomat, eközben a lejátszó távirányítóját bedobtam az ülés alá. Aztán voltak kisebb fennakadások az ovi környékén is, de azokat legalább nem mi csináltuk, azok külső körülmények voltak. :)

Hazafelé úgy döntöttem, hogy nem a Fehérvárin tankolok, hanem majd a Nagytétényin, talán elgurul addig az autó. Persze egyből belekerültünk egy kis dugóba, ahol nem szokott lenni. Az egyik kereszteződésben elcsapott egy autós egy motorost, így egy sávra szűkült az út (ráadásul kereszteződésben!), és még buszok is járnak ott. Minden irányból. Jó, ezt leküzdöttük. Már csak 1-2 km-re voltunk a benzinkúttól, amikor Bence kijelentette, hogy neki igazából sürgősen wc-re kéne mennie. :))) Mondtam neki, hogy akkor azt most vagy visszatartja, vagy haza sem jutunk, mert mi most tankolni fogunk. :) Tankoltunk is, baleset nem történt. Aztán volt megint egy kis dugó, meg ülés elé leesett játékok, amiket nem értem el, hiszit, zene (ugyanaz a szám, lassan egy hete, mert azt követelik), úgyhogy egy élmény volt. Most kicsit lerövidítettem, így átláthatóbb, de megélni totál káosz volt azt az 1 órát. Ahhoz pedig nem vagyok hozzászokva, ilyen méretű fejetlenséghez. :)

De 7-re ágyban voltak, 8-ra Kincső is elaludt.

Holnap pedig ovi után megyünk csak bölcsibe, és megint ebéd utánig maradunk. És megint beadom reggel. Azért unalmas, nem mondom. És éhes és szomjas vagyok, mert nem viszek magammal túlélőcsomagot, a bölcsi területét pedig nem hagyhatom el egész nap.:( Pedig párszor már kilógtam volna v.mi pékséghez, de nem tettem. Fegyelmezetten tűröm a dolgokat. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr925518981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása