Hi!

Ez is egy rövid összefoglaló lesz, mert túl sok infóm nincs. :)) Kb. 35-40 percet voltam bent Leventével reggel, és 12 előtt pár perccel láttam legközelebb. Addig egy másik 3 gyerekes anyukával beszélgettem. Neki is van egy 4 és fél éves fia, meg a két éves ikrek, akik most Leventével együtt szoknak be. A nő matek-, és informatikatanár amúgy.

Ami eseményről be tudok számolni, az az, hogy amikor kint voltak az udvaron a babák, akkor Levente észrevette a kerítés előtt parkoló autómat, és nekilátott sírni. Úgyhogy Ági néni nagyon elégedett volt, hogy helyes, most kell sírnia, és szoknia a dolgot.

Holnap pedig új feladat lesz. Reggel megérkezünk, átöltöztetem, és már egyedül megy be a csoportba, én nem mehetek vele. Kíváncsi vagyok. Lehet, hogy lesz egy kis hiszti, de inkább most...

Bencéről nincs olyan infó, hogy ma fájt volna a feje, Levente kevesebbet köhögött délután (délelőtt nem tudom), és az orra is kevésbé folyik. Kincsőnek szokás szerint semmi baja.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr765518982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása