Hi!

Mivel nagyjából egyformán telnek a napok, ezt is írhatom egybe, így utólag. :)

Beszéltem Ági nénivel, hogy miként látom ezt a bent ülős dolgot, és egyetértett, ha akarok, akkor ülhetek kint. Úgyhogy szerdán 8-tól voltunk bent, ma fél 9-től, és mindkét nap már 9 körül kijöttem, és kint is ültem 3/4 12-ig. Levente már két napja bent eszik, de nincs olyan, mint a beszoktatásos előírásban, hogy első nap anya eteti, utána megpróbálja a Ági néni, hanem simán megebédeltetve tolták ki nekem az ajtón, semmi gond nem volt vele. :) Mindig fülig érő szájjal rohant oda, amikor meglátta, hogy ott vagyok. :)

Nincs vele semmi gond bent, néha keres, de el lehet terelni a figyelmét. Szépen tisztába is tették, foglalkoznak vele, úgyhogy jól halad idáig a beszoktatás. Viszont. A napomat azzal töltöm, hogy a másik (néha harmadik) kint ücsörgő anyukával trécselek. Megnyugtatott, hogy egy hétig az ő lánya is vígan és boldogan elvolt bent, nyugodtan ki is jöhetett bármikor (már az anyuka:), és egy hét után esett le Bettinek, hogy itt valami gyanús...:D Na, azóta reggeltől hazamenésig bömböl a kicsi, le nem szakad a bölcsis gondozójáról, egész nap egy nagy macit szorongat, cumi van a szájában, és anyát akarja, meg hazamenni. Én a beszoktatás első napjától így látom őt, de ezek szerint előtte még ő is vidám volt, mint most Levente... De ugye írtam is talán, hogy Ági néni mondta, hogy 29 éve dolgozik bölcsiben, és egy kezén meg tudja számolni, hogy hány gyerek szokott be sírás nélkül. És az elején kell átesniük rajta. Ha hónapokkal később, azokból lesznek a sírós gyerekek, akiket képtelenség reggel leadni, mert ott csimpaszkodnak bőgve a szülőkbe. Bencénél és Kincsőnél nem volt ilyen, de ők nem is voltak bölcsisek... Bár Kincső se volt még két éves, amikor elkezdett napközibe járni, bár Bencével, és csak fél napra, és csak heti egyszer. És azért Levente is járt sokat napközibe, bár nyilván nem minden nap, és Kincsővel. Esetleg ő is fog sírni, meg balhézni, de remélem nem ennyit, mint ez a szegény kislány. :( Ráadásul innentől ő lesz bent leghamarabb minden nap, mert fél 6-kor már le kell adnia anyának, mert 6-ra jár dolgozni... Azt sem tudom, nyitva van-e már olyankor a bölcsi. És még én szenvedek, hogy hogy fogok időben leadni mindenkit, hogy 9-re beérjek a munkába. :)) Azért olyan 7 - 1/4 8 körül nekünk is el kell majd indulnunk. Tehát 6 - 1/4 7 körül ébresztő lesz mindenkinek. Kész szerencse - bár tudom, hogy sokan furcsán néztek rám emiatt - hogy minden nap 7-kor fektetem őket. Fél 7 körül már mindenki ébren szokott lenni, max. 3/4 7-kor. Nem lesz nekik túl nagy megrázkódtatás, ha 15-30 perccel előbb kell kelniük. Az lenne durva, ha mondjuk 8 helyett 6-kor... Úgyhogy megint elégedett vagyok magammal, hogy jó ez így. :)

Egész jövő héten is beszoktatás lesz, bár azt hittem, hogy csak szerdáig. De nem. Nem 2 hét, hanem 13 nap. :P Csütörtökön fog először bent aludni, nekem kell altatni (vagy sem, meglátjuk), pénteken pedig ők altatják már. Kíváncsi leszek. Addig pedig marad az, hogy kint ülök, és éhezem. Kéne vinnem magammal v.mit enni, de mindig elfelejtem. :(

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr735518985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása