Medellin 2011.10.03. 19:29

Napos lett

Hi!

Még elfelejtettem megírni, hogy a babák az elmúlt hetekben náthásak voltak, de valami egészen különleges módon, ha lehet így fogalmazni...:)) Nem a megszokott módon. Pl. sosem volt bedugulva az orruk, simán tudtak aludni. Levente 2 hétig volt megfázva, Bence egy hétig sem, Kincső pedig 3 napot kb. És nem fertőződött felül, simán lehetett őket közösségbe vinni. Ennyi náthát bármikor kibírok velük, még, ha egyszerre van is.

Nagy esemény volt ma az oviban - anyutól tudom, ő ment Bencéért - mert Bence egész délelőtt nagyon ügyes volt mindenben, sokat segített, és ma - életében először - ő volt a napos! Ő teríthetett ebédhez, és ő szedte le. :) Az előző félévben még nem bízták rá, mint legkisebbre, és pont múlt héten kérdeztem meg tőle, hogy ő volt-e már napos mostanában. Aztán szépen megmondta, hogy nem, mert ő még kicsi hozzá, vagy nem elég ügyes még hozzá, vagy valami ilyesmi... Úgy sajnáltam, de ő nem volt szomorú, mint tényt közölte. :) De ma ő volt a napos, és nagyon ügyes volt, és gondolom odáig van most magától. :) És foci is volt ma, ott is ügyes volt, jól kifáradt, és ma is aludt ebéd után. És nem pisilt be. Ez még mindig változó éjszakánként. :( De legalább oviból nem hoztam haza még mosnivaló ágyneműt, mióta vége van a nyári szünetnek.

Ovi után pedig biciklizni ment anyuval, aki ma leszedette a pótkerekeket - mi a fenének vettem meg arra a 3 alkalomra? - és még nem tudom, hogy ment a dolog, azóta nem beszéltem velük.

Már csak 2 nap, és kezdődik a beszoktatás a bölcsibe!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr115518990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása