Medellin 2011.07.30. 21:10

Nyaralás

Hi!

Süvi kivett most 2 hét szabit, és ennek örömére lementünk babástul Sukoróra. Persze nagyszülői segítséggel, mert 3 gyerek Sukorón, az 3 gyerek Sukorón...:)) Eredetileg úgy volt, hogy 4-5 napot töltünk lent, de mivel az időjárás nem volt túl nyári, ezért 3 napot voltunk csak, azt sem végig.

Első nap még tudtak kicsit hintázni, homokozni a kertben 2 eső közt, de másnap már ennyi szerencsénk sem volt.:(( Lementünk a szemerkélő esőben a partra, néhány esernyő segítségével, utána pedig beültünk egy jó kis cukrászdába. Majd délután megint. :) Ennyi volt a napi program, házon kívül. Aztán Kincső estére belázasodott, és azóta is hasmenése van, úgyhogy másnap ebéd után haza is jöttünk.

Pedig nagyon szép a kert, van benne minden, ami jó lenne a kicsiknek, 2 hinta, nagy homokozó, medence, nagy tér, gyümölcsök, stb, de nem tudtuk kihasználni.:(( A nyár folyamán teszünk még kísérletet/kísérleteket a nyaralásra, legközelebb reméljük, hogy több szerencsével. :))

De szerintem a babák így is jó érezték magunkat. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr965518960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása