Hi!

Ezen a héten szét lettek osztva a gyerekek, Bence anyuékhoz, Kincső Líviáékhoz, Levente meg maradt itthon. Aztán akinek programja volt, az leadta valakinek a nála lévő gyereket. :)

A tapasztalat azt mutatja, hogy Levente nem is hisztis, csak próbálja magára irányítani a figyelmet, amikor többen vannak itthon. Amikor egyedül voltunk, akkor konkrétan egy hangja sem volt, elvonult a gyerekszobába, amíg valamit csináltam (pl. mosogattam), és csendben játszott. Nem hittem a szememnek. :)

Kincső szintén tündérke, amikor egyedül van. Volt sokfelé a héten, pl fodrásznál is. Megigazították a haját, amit utoljára én vágtam. :)

Bence viszont lebetegedett a héten, nem tudni mitől. Persze csütörtökre napközi lett neki beígérve, hónapok óta várja, hogy megint mehessen, erre persze előtte lévő nap betegszik le. Lázas lett. Vagyis reggel anyu szerint meleg volt, de ennek ellenére egész délelőtt játszótéren voltam vele, és Leventével. Na jó, nem egész délelőtt, azért elég későn értünk le. :)) Aztán délután 37,9 volt hónaljban. De nem zavarta, vígan vitte ki anyunak a hőmérőt megmutatni. Aztán hasmenése lett, viszont láza már nincs szerda óta. Végül is, akkor is csak hőemelkedése volt, csak kicsit magasabb. Úgyhogy a szerdai babás kerti megmozdulásra se jöhetett ki a házból, másnap napközibe sem mehetett, holnap pedig medencés program van, remélem arra kijöhet már néha. Max nem egész nap lesz kint, csak fürdik, megszárad, bemegy mesét nézni, később megint kijön... Pihennie kell, na. Meg fogalmam sincs, hogy ez vírus-e, vagy sem. Mert a tesók nem betegek igazából. Jó, leventének volt egy nap hőemelkedése, aztán kiütések, de az az oltástól. Az csak nem fertőz... Kincsőnek semmi baja. Bár nem találkoztak sokat. Viszont közösségben sem volt, a szerda délelőtti játszóteret leszámítva. Úgyhogy bizonytalan vagyok. A következő napközi hétfőre van beígérve neki(k), remélem addigra teljesen rendbe jön!

Bence anyunál egy kutyás könyvet szeret nézegetni, az a nagy, képes csoda. Anyu épp a malamutokról olvasta fel neki a tudnivalókat, hogy szánhúzó kutyák voltak régen. Bence egyből javított, hogy szánkó. És visszakérdeztem, hogy szánkó? (Nem szán? :) Bence pedig mondta, hogy szánkó, és a kutyák húzták. Régen. Most már nem, most már anya húzza! :)) Hát, érthető...:))

Úgyhogy azt hiszem idáig jól telt a hét a babáknak, hogy elkezdődött a nyári szünet. Vannak mindenféle programjaik, de Bencét csak 2 érdekel. A napközi, és az állatkert. Addig itt nincs vége a nyárnak, míg ez a kettő ki nincs pipálva. :)) Kincső most Sukorón van amúgy, lemegy, vagy lent van Dóri is, Süvi is lent van már, a két fiú meg medencézik holnap, jönnek Berkóék is. Vasárnap pedig bezárkózunk a lakásba, és szükség esetén bekapcsolom a légkondit. Gondolkoztam egy ideje, hogy vasárnapra lemenjünk-e Sukira, de ki se szabad mozdulni a napsütésre, úgyhogy inkább nem. Kezelhetetlen a 3 gyerek a házon belül. Mármint Sukorón. Majd megyünk 2 hét múlva több napra, az sincs már messze. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr275518958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livia 2011.07.12. 20:35:29

De már van homokozó, új nagy hinta, és egy elég nagy pancsoló, remélem, leköti majd őket
süti beállítások módosítása