Medellin 2011.05.07. 20:25

Szerelmes levél

Hi!

A gyerekek szeme ma reggel is pont tökéletes volt, és estig úgy marad, holott elfelejtettem anyuékhoz átvinni a szemcseppet, amit ugye 2 óránként kéne a szemükbe csepegtetnem. Helyette Bence este kapott szemkrémet, azt úgyis csak napi egyszer kéne (azt hiszem), Leventének meg csepegtettem estére, valahová a szeme környékére. Remélem beledörgölte! :)) Gondolkozom azon, hogy hétfőn visszavigyem-e őket az orvoshoz, hogy nézze már meg megint, tuti kötőhártya-gyulladásról van-e szó, mert pont semmi baja a szemüknek, pedig nagyjából semmit nem csinálok velük. Vagy utánanézek neten, mégis milyen tünetekre kéne számítsak... Mondjuk úgy, hogy anyai megérzés, hogy itt ugyan nem fertőzésről, meg ilyen "komoly" betegségről van szó.

Ami miatt ma blogot írok, az az alábbi történet. Bence ma szerelmes levelet írt nekem!! Odaadott egy összefirkált papírt, hogy azt nekem írta. Kérdeztem, hogy mit írt, és azt mondta, hogy azt, hogy Bence szereti anyát! :) Utána pedig azt mondta, hogy ír még egyet, hogy anya szereti a Bencét! :)) Tehát, az én nevemben ír magának egy szerelmes levelet! :))) Annyira édes volt! És olyan komolyan mondta!

És ma megint új szavakat kellett elmagyaráznom neki, mert mindig kérdez, ahogy gyarapodik a szókincse. Az egyik a "csesztetés" volt, a másik azt hiszem az "alaposan". :)) De mivel nagy mókamester, azért egyből kitalálta, hogy csesztetni így is lehet: "Csesz, csesz, csesz!" :) Nekem ez eszembe se jutott volna! :))

Voltak ma kint a kertben is anyuéknál, és aránylag hamar elaludtak este. sőt, délelőtt a fiúk játszótéren is voltak anyuval, míg Kincső bábszínházban volt Líviával. Ez idő alatt kiolvastam két magazint például:) Ennyi nyugi nekem is jár.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr605518942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása