Medellin 2011.04.30. 20:17

Kerti mókák

Hi!

Szerencsére már szép az idő, úgyhogy egyre többet vagyunk a kertben. A fű le lett nyírva, a sátrat ismét felállítottam, csúszda amúgy is be volt üzemelve, úgyhogy alakulunk. És nagyon élvezik a dolgot a babák, nagyon sokat vannak kint! Persze csak olyanok tudják elszórakoztatni őket, amit amúgy nem lenne szabad csinálni. Kavicsokat dobálni a fűbe, a komposztálóból kiszedni a füvet, és betenni a vízzel teli vödörbe, bemászni a kerítés, és a kerítést takaró zöld háló közé, meg ilyenek. De nagyon ügyesen segítettek is ma sokat! Összeszedték a gazt és lenyesett gallyakat, és egy kupacba hordták (igen, kertészkedtem:), összeszedték a fehér díszköveket egy kaspóba, és még valamit összeszedtek egy zacskóba, amire Süvi kérte meg őket. Persze agybajt is kapok sokszor tőlük. Nem mindig van rajtuk cipő, simán kiszaladnak zokniban. Ma estére olyan zoknikat szedtem le róluk, hogy erősen gondolkoztam, hogy kuka, vagy áztatás. Adtam egy esélyt nekik...:) Ha meg cipőben (Kincső papucsban, Bence csizmában - azt akarta) mennek ki, akkor meg behordják az összes kavicsot és füvet a lakásba, de kihordani nem akarják, hiába veszekszem velük órákon át. Ma itthon voltunk egész nap, és annyit játszottak (őrjöngtek) a nagyok, hogy Kincső konkrétan nem is aludt ma. Viszont pozitív, hogy 7-kor már mindenki aludt:))

Olyanokat tanulnak most a nagyok, hogy az ujjukon tudják mutatni, hogy hány évesek. Levente meg egész nap magyaráz! Dumál és mutogat:) Ha megsértődik, akkor toporzékol, vagy tenyérrel veri a tálcát, attól függően, hogy hol van megsértődve:)) Nagyon cuki:)

Kincső és Bence fő programja mostanában, hogy "olvasnak". Leülnek egymás mellé, mindkettőjük kezében egy-egy "Annapeti" van, és összehasonlításokat végeznek. Az egyik mutatja, hogy nála 2 napocska van a nyitott oldalakon, míg a másiknál csak egy:) Vagy az egyiknél gólya van a képen, a másiknál nem tudom:) De ezzel minden nap, és sokat elszórakoznak. Leventét pedig teljesen kiközösítik, nem engedik oda magukhoz. Ha mással foglalkoznak, akkor sem. Ők már ügyesen tudnak egymással játszani, de Levente még rombol. Amúgy Leventét is szeretik, szeretnek vele játszani. Főleg Bence! Bence és Levente imádják egymást, nagyokat tudnak mókázni együtt, nagyon aranyosak:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr685518939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása