Medellin 2011.04.13. 19:37

Fényképezés

Hi!

Hát, hétfőn itthon maradt mindenki, biztos, ami biztos alapon. Tüsszögés már nem volt, csak orrfolyás és egy kis köhögés. De semmi komoly. Úgyhogy kedden mindenkit vittem, ahova kell, és sehonnan nem hívtak fel, hogy beteg a gyerek, vigyem haza... Nem volt velük semmi gond. Most az van, hogy már nem is köhögnek, csak az orruk folyik. De nem annyira vészes. Jól alszanak éjszaka is.

Annyi esemény történt, hogy mostanában mindenhol fotózás volt! A napköziben is, és az oviban is. Ma adtam le a rendelést, hogy melyik fotókból kérünk előhívást. Nagyon édes képek lettek Bencéről:) A napköziben is volt fotózás, kaptunk is egy 150 képet tartalmazó CD-t. Persze Kincsőről és Leventéről nincs sok kép, valahogy más gyerekek voltak a sztárok:) Talán azért, mert az egyik apuka fotózott...? :D Majd lementek pár képet, és felteszem őket! Kaptunk egy-egy képet előhívva is, azok tényleg jók.

Levente nagyon édes, és napról-napra fejlődik! Annyi mindent ért! Kérem, ami nála van, és nyújtja. Kb. még mondja is mellé, hogy tessék. (Konkrétan "tess" a szó.) Egész nap magyaráz. Vagyis beszélget. Pontosabban próbál valamiről meggyőzni, az arckifejezése, és hangsúlya alapján:) Ma pl. az volt, hogy etettem, és levert egy falatot. Mondtam neki, hogy hoppá, leesett, erre egyből nézett le a földre, és mutatott le! Pedig csak a tálcára esett, de akkor is érti, hogy mi az, hogy leesett valami! És mutatja. Iszonyat édes, Süvi meg már rosszul van, hogy mit nyalom-falom őt esténként:))) De tényleg meg kell zabálni, ilyen édes gyerek nincs még egy a földön! Persze tud erőszakos is lenni, ha akar valamit, toporzékol is akár, ha hisztizik:)) Tud ő mindent!

Hajjaj. Holnap van Bence 4. születésnapja...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr945518936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása