Hi!

Ma reggel mindegyik gyerek úgy kelt, hogy köhögtek, tüsszögtek, és folyt az orruk... Pedig nem voltunk sehol ebben a szélben. Azaz Bence tegnap úszni, de kocsival, és a másik két gyerek állapotát ez akkor sem magyarázná. Kaptak ma minden jót, sok-sok gyógyteát, mézet, Stodalt, orrcseppet, és egyelőre nem romlott az állapotuk, Leventéé pl. jobb lett. Most jól felöltöztettem őket éjszakára, és nemsokára beviszem a párásítót, illetve illóolajat üzemelek be nekik. Felkötöm magam, ha megint itthon lesz mindhárom betegen, és ölik egymást. Főleg, hogy ebben az időben ki sem tudom vinni őket sehová.

De azért nincs semmi különösebb bajuk, azon kívül, hogy törölgetni kell az orrukat, és néha tüsszögnek. A köhögés is olyan semmilyen, azaz nem hurutos, de nem is az az ugató, száraz. Úgyhogy ma voltak is anyuval v.mi babás előadáson. Én úgy emlékeztem bábelőadás lesz, de aztán v.mi bohócokról regéltek, én meg nem kérdeztem még utána, így meg sem tudom írni, min voltak:) De legalább egy órát nem voltak itthon, akkor nyugi volt:)

Este legalább hamar elaludtak, mert Bence nem aludt ebéd után, Kincső keveset, Levente meg mindig hamar elalszik.

Aztán majd értesítelek titeket, hogy javul, vagy romlik a gyerekek állapota, de mindenki szorítson, hogy ne essenek bele semmibe!! Köszi!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr945518935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2011.04.11. 10:14:07

Jajj, nem örülök ennek a sok betegségnek :( Remélem már sokkal jobban vannak, és kutya bajuk! Biztos kapnak elég vitamint? Persze, nem csak ezen múlik, de egy jó immunerősítő vitamin csodákat tehet. Puszi
süti beállítások módosítása