Medellin 2011.04.01. 20:04

Heti történések

Hi!

Bocsánat, hogy így el vagyok tűnve, de nagyon elfoglalt vagyok esténként, ha meg nem, akkor elfoglalom magam:))

Na, mik is történtek a héten... Ezen a héten minden nap rendben ment, mindenki volt oviban, napköziben, mindenhol. Szerdán átjöttek Berkóék, és, mivel jó idő volt, egész délután kint voltunk a gyerekekkel a kertben. Bence nem volt, ő Líviával volt fodrásznál, és ott is aludt, úgyhogy csak 3 gyerekre kellett felügyelnünk hármunknak:) Nagyon élvezték a babák a dolgot, jó koszosak lettek, sokat ettek a földről, de mindenki túlélte a délutánt:)) Úgy néz ki, hogy jövő szerdán is hasonló programunk lesz!

Csütörtökön voltam Leventét bölcsibe beíratni. Bár minden papírral készültem, ami kellhet, még így is lesz egy köröm náluk, amin meg sem lepődök már... Hogy mindig, minden elsőre rendben legyen ilyenkor, kizárt dolog. Mókás volt, mert Katával is épp összefutottunk, ő is papírokat hozott még, mert ők sem hoztak mindent előtte lévő nap, vagyis hoztak őt mindent, amit telefonon lebeszéltek az illetékessel, de most megint nem kell meglepődni:) Ügyintézés után hazadobtam őket Berkóval, szerencsére épp volt nálam gyerekülés:)) 3 helyet jelöltem meg amúgy. Első helyen egy olyan bölcsit, ami a Fehérvári útnál van a Cérnagyár mellett. Nem is tudtam, hogy ott is van, de az épp útba esik Bence ovija felé. Vagy visszafelé:) Attól függően, kit viszek először:) Második helyen a Tétényi útit jelöltem meg, az is elég közel van Bence ovijához, csak kicsit tovább kell menni. A harmadik hely más nem is érdekes, azt csak a biztonság kedvéért:))

Ma ismét Katáékkal találkoztunk, mert játszótérre akartunk menni, de közben elkezdett esni az eső. Vagyis nem is itt kezdem a történetet... Mondta reggel az óvónő, hogy délután nem lesz bent, szét kell osztania a gyerekeket másik csoportokba, de az lenne a legjobb, ha ebéd után haza tudnám vinni Bencét. Mondtam neki, hogy megpróbálom, és akkor délután előbb tudunk játszótérre is menni, ha Bencéért már nem kell elmenni. Ez úgy nézett ki, hogy 1-re kellett volna menni, ami ugye mindennek a közepén van. Leventét előbb lefektettem, szerencsére el is aludt. Igaz ébredés után még ebédelnie kellett, ami miatt el is késtünk. Kincsőt ugye szintén fektetni kellett volna, ő el is aludt a kocsiban odaúton. Ott fel kellett keltenem, nem hagyhattam a kocsiban. Bence persze már le volt fektetve egy másik csoport szobájában, de még nem aludt, kihozták. Innentől senki nem akart aludni délután, teljesen meg lett bolygatva a szokásos napirend, és kezdett káoszba fulladni a délután. Voltak gyönyörű hisztik is. Persze játszótérre akartam menni velük, ott nyugi is lett volna, erre elkezdett esni. És akkor történt az, hogy Kata írta, hogy nyugodtan menjünk be hozzá a sókuckóba. Kimozdulás, játszás, fedett terület, tökéletes:) Közben Berkót is lehozta ICS, úgyhogy nagy buli volt:) Szállt a só minden irányba:) Szegény Levente párszor eljátszotta, hogy leejtette a cumisüveget a sóba, utána felkapta, és bekapta. És fuldoklott a sótól:)) Elég későn mentünk, majdnem zárásig maradtunk, és ez volt a legjobb időszak az egész délutánomban! Itthon megint káosz volt, az idegeim kikészültek, és soha többé nem megyek 1-re Bencéért oviba, mert az katasztrofális állapotokat idéz elő.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr495518932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kata 2011.04.01. 20:56:02

Berkó első alkalommal evett valamennyi sót. Aztán kihányta a délután elfogyasztott dolgokat a bolt kövére. Nem volt jó, de megtanulta, azóta csak szolidan nyalogatja a szemeket. :) Amúgy nekem is az volt a legjobb a napban, hogy randalíroztunk. Meg talán most az alvás lesz. :)

Livia 2011.04.02. 11:20:38

Biztos én vagyok elmaradva, de nem tudom, mi az a sókuckó...

Dóri 2011.04.02. 16:20:53

Sókuckó? Az olyasmi, ahol sóval kezelnek embereket, szerintem. Tudod ilyen sólámpákkal, meg ilyesmivel. Én egyet láttam, hogy hol van ilyen, még Óbudán...Meg gondolom eladnak sólámpákat, meg ilyesmi...de majd Kuci pontosít :)

Kata 2011.04.02. 16:43:38

Igaza van Dórinak. :) Van egy kis helyiség, ahol van himalájai sófal, parajdi sófal, és a gyerekek "homokozhatnak" is parajdi sóval. Mindenféle légúti megbetegedésre jó, mármint a tüneteket enyhíti. Ez történt tegnap. :) Amúgy mi is ezt a két említett bölcsit jelöltük meg, és a Dúdolót, úgy tudom mindegyikben van sószoba, úgyhogy nem utoljára találkozott vele Levente. :)

Csikohal 2011.04.02. 19:14:08

Kata, linkeld be a sókuckó honlapját, ott fent van minden infó!:)

Kata 2011.04.02. 21:24:39

www.sokucko.com Valamiért az info helyett fotót olvastam, úgyhogy megyek aludni. :) Előtte kerestem a képeket az oldalon... :)
süti beállítások módosítása