Hi!

Voltunk csütörtökön is játszótéren, miután Bencét elhoztuk az oviból. Pont akkor akartak az udvarra menni, de sikerült meggyőznöm, hogy mi még jobb játszótérre megyünk, ahol csúszdák is vannak:) Annyi volt a terv, hogy a Bikás játszótérre megyünk, ami jelenleg úgy néz ki, hogy van a terület, és rajta sok játszótér:) Aztán találtunk egy szimpatikus kalózos játszóteret. Volt (kalóz)hajó, mellette fából faragott kapitány, csúszdák, hinták, nagy homokozó, és nagy terület a motorozáshoz. Nagyon tetszett a gyerekeknek, nagyjából 4-től 6-ig voltunk kint. Levente először motort szerelt, később hintázott, utána pedig homokozott. Egy hangja nem volt, imádta az egészet. És már nem evett homokot:) Vittem a nagyoknak motort, vittem egy zsák homokozófelszerelést, labdát, és egy táskányi ennivalót, amire rendesen rá is jártak:) Az összes keksz, banán és karalábé elfogyott, az almából maradt, meg a perecből. És láttam, hogy van mobil wc is a játszótéren, de mindenkit megpisiltettem még az oviban, inni nem kaptak (bár vittem vizet), így mindenki simán kibírta hazáig, aminek nagyon örültem:))

Megyünk jövő héten is. Vagy ide, vagy egy másikra. Talán végig kéne látogatni az összeset, de ez most nagyon bejött mindenkinek, nem tudom, van-e értelme váltani:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr795518931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lola 2011.04.01. 08:49:51

Mi újság veletek? Rég írtál a gyerkőcökről!!! Hiányzik a blog!
süti beállítások módosítása