Hi!

Úgy tűnik lassan teljesen egészséges lesz mindenki. Bence teljesen jól van, holnap megy oviba. Kincsőnek és Leventének még kicsit folyik az orra, néha köhögnek is, de azt mondta is az orvos, hogy még fognak. Vettem nekik Stodalt. Nem tudom, miért nem jutott eszembe előbb, így is anyu szólt. Azt Levente is kaphat. Ma már mindenki igen jól evett, és Levente is csak egyszer aludt, nem ájult be délelőtt! Ezt annak veszem, hogy lényegében meg is gyógyult:)

Kincső ma megint kivágott egy borzasztó hisztit. Még nem tudom, mit lehetne ezzel kezdeni. Bence oviban lesz, az segíteni fog, nem idegesítik majd egymást, de az alapprobléma megoldásához ennyi nem elég. Most tartok ott, hogy akár holnap munkába állnék, mert pont ennyit bírtam ki itthon. Több, mint 4 éve ülök itthon, napi 24 órát a gyerekekkel foglalkozva. Nagyjából. Az elmúlt hetekben most kicsit sok lett. Nem panaszképp mondom, de most kevesebb is elég lenne belőlük:) Már időben. Remélem, hogy normalizálódik most a helyzet, hogy meggyógyulnak.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr15518929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása