Hi!

Ma jól indult a reggel az eseménytelen éjszaka után, mert Kincső enni kért! Ma már evett, ha nem is sokat. Jó volt a kedve, kicsit még fáradt, és pisin kívül ma nem produkált semmi mást, ahogy Levente sem, aki szintén evett. Még ő is fáradt, 3-szor aludt ma, de annyi gond legyen:) Bencének viszont megint fájt a hasa, 3-szor volt bilin, de holnap úgyis megyünk le dokihoz. Meg mára kicsit benáthásodtak, talán a kötelező 18 fok miatt... De az sem vészes, sokat szívom az orrukat, és ennyi.

Ma szép idő volt ugyebár, úgyhogy anyu elvitte délután Bencét sétálni. A Várba akartak menni apuval, de iszonyat tömeg volt mindenhol, nagyon messze lehetett csak parkolni, Bence fáradt volt, úgyhogy végül visszafordultak. Cserébe volt játszótéren, és sütit is sütöttek anyuval.

Kincsővel és Leventével kimentünk délután (alvás után) a kertbe, de kint voltak a szomszédok is, és Kincső félt a "bácsiktól". Szorongatta a labdáját, és nem ment le a fűbe, ácsorgott a teraszon:) Levente pedig a ház tövébe akart mindig menni, hogy kavicsot ehessen. Vagy szopogathasson. Tehettem őt bárhova, autót is vittem ki neki, meg strandlabdát, de csak a kavics kellett neki. Úgyhogy betereltem őket egy idő után:) De Kincső később még kiment egyedül is, amikor már nem voltak szomszédok. Akkor macskát kergetett pl:) Meg persze délelőtt is voltak kint Bencével, míg Levente aludt. Jó lesz a kert, csak meg kell tanulniuk, hogy ne menjenek előre, ahol nem látok rájuk. És az öntözőrendszer automatikájához ne nyúljanak hozzá... Kell majd szerezni csúszdát és homokozót. Medencét nyárra. El kell tennem a téli cuccokat. Meg kell szabadulnom csomó kinőtt ruhától, amiket nem tudok, és nem is akarok már hova tenni. Valamikor túl kell esnem ezen is.

Amúgy édik voltak ma:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr745518927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2011.03.15. 20:51:24

A kinőtt ruhákat tedd be egy zsákba, és add nekem, hátha el tudom passzolni a különféle barátnőimnek, akinek pici gyermekük van. :) Persze, csak ha te is úgy gondolod!:) További gyógyulgatást! Puszi

8249 2011.03.15. 21:01:43

Nagyon lehasználtak, 3 gyerek hordta őket. Kinyúltak, foltosak már javarészt, nem akarok senkinek ilyeneket adni:)

Dóri 2011.03.17. 19:35:02

ja, az más :) De ha akadna egy olyan, ami még használható, akkor azt tedd félre :) Puszi
süti beállítások módosítása