Medellin 2011.03.14. 19:36

Bence gyógyul

Hi!

A helyzet felemás. A gyerekek nem aludtak rosszul, 3-4-szer mentem be összesen, hol Kincsőhöz, hol Leventéhez. De egyből visszaaludtak, nem volt éjszakázás. Mondjuk Bence 3/4 6-tól ébren volt, és 6-kor már enni akart... Ő tök jól van, ma már hasmenése se volt, evett is keveset, és igen jó a kedve. Szerintem már nem is köhög.

Kincsőnek még mindig durván hasmenése van, és ma csak céklát volt hajlandó enni, azt is csak vacsorára. Fáradt, mindig mondja is, de jól van ezt leszámítva, nem nyűgös, egész nap Bencével játszott, meg kint volt a kertben apával, aki órákon át halakat pucolt.Délután is voltak kint, szép volt az idő.

Levente ma már evett valamennyit, egy bébidesszertet, és egy bébiételt, szilárdat még nem nagyon fogad el. Ezen felül megevett 3 kekszet. Hol hasmenése van, hol kevésbé, de nagyon köhög még mindig. Hányni nem hányt senki.

Úgyhogy remélem gyógyulnak. Bence szerintem simán mehetne már a héten oviba, de szerdán még orvoshoz kell mennünk, ő majd megmondja, de itthon is maradhat nyugodtan, azzal sincs gond.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr395518926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2011.03.15. 12:55:08

Jól van, örülök, hogy gyógyulgatnak! Remélem ti is jól vagytok, szülők, és nem kaptátok el. Puszi
süti beállítások módosítása