Hi!

Levente ma egy éves! Amit nem írtam még meg az elmúlt hetekben, az talán az, hogy lépcsőzik, létrára mászik és tapsol. Most integetni tanulunk.

Tegnap volt a szülinapi bulija. Szombat este úgy alakult, hogy későn feküdtem, a gyerekek korán keltettek, így 3 és fél óra alvással kellett nekiindulnom a napnak, ami összességében jól sikerült - az én állapotomat leszámítva. Délelőtt a gyerekek nagyon rendesen és csendesen játszottak, talán örülnek, ha végre együtt lehetnek, és Bence nincs oviban:) Persze ovi után is egyből ölik egymást, de tegnap egész szépen játszottak. Én meg szép lassan összekaptam a lakást. Persze, Murphy törvény, Levente délelőtt elaludt az ágyában, amikor beraktam, hogy valami takarítást anélkül tudjak intézni, hogy a lábamon lógna. Nyilván elaludt, ő talán 6-tól volt ébren. Vagy fél 6-tól. Akkortól, mikor Kincső végre visszaaludt, aki fél 5 óta szórakoztatott. Meg néha felváltva csinálták, mert mindig felkeltették egymást. Szóval, elaludt délelőtt, ami miatt majdnem gondba kerültem, hiszen a vendégek úgy lettek hívva, hogy a délutáni alvás után. Amivel könnyű kalkulálni, hiszen napi egyszer alszik már a két kisebb. Kivéve persze tegnap. De nagy szerencsém volt, mert sikerült délután kettőkor is letennem úgy, hogy elaludjon, amit nem is értek, mert két alvás idején is 3-kor feküdt le. Mázlim volt kivételesen:) Persze Kincső is többet aludt, mint szokott, nyilván, hiszen egész hajnalban ébren volt, így mindketten 3-ig aludtak. Ami azért volt jó, mert 3-ra hívtunk mindenkit, és már az első emberek megérkeztek, mikor még csak öltöztettem őket valami csinosabba, mint az otthoni ruhájuk.

Levente kapott sok szép ajándékot, azaz ruhákat:) Mindenkinek mondtam, hogy játékot ne, csak valami hasznosat inkább, pelenkát, ruhát, ilyesmit. Több játék nem fér el, kész! :) A ruhák mellett kapott még egy pokrócot és ágyneműt is. Na jó, anyutól kapott egy labdát is. Meg tőlünk autót, azokat nagyon szereti. Anyu és apu nem tudtak jönni, mert betegek, viszont küldtek tortát. Lívia is hozott sütit, úgyhogy jót evett mindenki. Készült sok fotó is, amit fel akartam tenni a megszokott helyre, de most nem elérhető valahogy. Azt majd pótlom.

Estére szétment a fejem, de mára jól vagyok:)

A babák egyébként még nem mindig nem gyógyultak meg teljesen, de Bence ma is ment oviba, és ma Líviánál alszik megint, ő ment érte. A kicsik meg holnap mennek napközibe, Kincső alig várja! Nincs nap, hogy ne kérdezné meg, hogy holnap megyünk-e oviba, és mindig boldogan végigsorolja, hogy ott lesz Barbi néni, meg Ili néni, meg Zoli bácsi, meg a Léda, meg Domonkos. Szerintem imád közösségbe járni:) Én csak örülök neki...:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr305518918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livia 2011.03.02. 20:09:37

Mikor rakod fel a szülinapi képeket?
süti beállítások módosítása