Medellin 2011.02.22. 22:18

Megint köhögnek

Hi!

Megint van valami, és nem tudom még, hogy mi. Levente éjszaka kétszer is csúnyán köhögött, olyasmit, mint Kincső szokott, meg néha Bence, az a krupp fílingű hallásra. Kinyitottam az ablakot, mert a hideg levegő jó rá, aztán ennyi. Aludtunk. Reggel megint köhögött csúnyán, de amúgy semmi baja nem volt. Vidám volt, jött-ment, játszott, nem volt lázas, nem folyt az orra, semmi. Rövid gondolkodás után csak elindultam velük a napközibe, és szóltam, hogy ez van, figyeljék, bármi lenne, akkor szóljanak, megyek érte. De megnyugtattak, hogy nem lesz semmi gond, tegnap Domó köhögött, mára semmi baja, és fel vannak készülve mindennel, el tudják látni, csak akkor szólnak, ha belázasodna. De nem lázasodott be, csak néha köhögött, amúgy igen jó volt a kedve, alig akart hazajönni, akkora játszásban volt:) A sátor az alagúttal érdekesebb volt nálam, ez van...:)

Ez az egyik fele.

Bence most este Líviáéknál aludt. Délelőtt beszéltem Líviával, aki mondta, hogy Bence csúnyán köhögött éjszaka...:)) Attól félt, hogy nem volt elég meleg a lakásban, és megfázott a gyerek, de Leventéből kiindulva kevés esélyt látok erre...:) Ő is szólt az oviban, hogy ez volt éjszaka, figyeljék, szóljanak, ha gond van. De ott sem volt gond, viszont mondták, hogy kicsit folyik az orra megint. Itthon amúgy egész este nem láttam, hogy folyna, úgyhogy annyira vészes nem lehet.

Egyszer-kétszer most is felköhögtek már éjszaka, de alszanak. Edzésre mindenesetre nem mentem. Holnap nem viszem Bencét óvodába, vagy még meglátom reggel, és leviszem őket az orvoshoz. Vagy csak Leventét. Az a gond, hogy ebédet lemondani 10-ig lehet, de orvos csak déltől van, így nem tudom, hogy le kell-e mondanom:) És persze pont alvásidőben van rendelés, az is külön jó. Meg az is, hogy csütörtökön lenne Bencének a Vidám nap (farsang), amit vár. Én meg ma egész délelőtt hozzávalókat kutattam a "jelmezéhez" boltról-boltra. Ezen kívül fodrászhoz mennék csütörtök délelőtt. Kicsit mintha összejöttek volna a dolgok, és kezdenének a nyakamba szakadni...:) És még nem is panaszkodhatok, mert még nem betegedtek le, tehát még nincs 24 órás nagyüzem. És még csak kettő köhög. Vasárnap pedig szülinapozás van. Calcimusc bekészítve, Sinecod bekészítve, mézes csipkebogyó-tea bekészítve, aztán meglátjuk. Mostanra már úgy gondolom, hogy tuti vírus, tuti Bence hozta haza, de kérdés, hogy milyen erősségű, leveri-e őket a lábukról, vagy sem. Kincső el se kapta (még).

Drukkoljatok, hogy ne legyen semmi gond!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr25518915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2011.02.22. 22:27:44

Drukkolunk, ezerrel! :)

Kata 2011.02.23. 07:43:29

Drukkolok, bár Berkó is köhög néha (én is azt figyelem, már ha én vagyok vele), de eddig semmi komoly.
süti beállítások módosítása