Medellin 2011.02.16. 19:54

1 éves státusz

Hi!

Ma kicsit rendhagyó napunk volt, mert 3-ra kaptunk időpontot a védőnőhöz. A 3 óra meg ugye azért jó, mert akkor kezdődik Levente délutáni alvása. Ezt úgy oldottam meg, hogy ma csak egyszer aludt. Ha napköziben van, akkor is csak egyszer alszik, úgyhogy csak az kellett, hogy én ne dőljek ki fektetésig:) De aztán úgy alakult, hogy Kincső délelőtt hisztirohamot kapott, amiben úgy kifáradt, hogy 11-kor le akart feküdni. Mivel Levente is dörgölte a szemét, mindkettőt lefektettem. Levente 2, Kincső 3 órát aludt!! Úgy kellett felkeltenem, hogy legyen ideje ebédelni is, mielőtt elmennénk...

A védőnőhöz vittük a babakocsit is, amit ott is hagytunk. Megtaláltam az egyik zsebében a kabátom övét, egy doboz cukrot és pár játékot:)) Mindenesetre a babakocsinak nagyon örültek, és nyáron születik a baba, akinek szüksége lesz rá.

Utána le lett mérve mindkét gyerek. Levente 10.073 gramm, 79 centi. Elég vicces, bár ezt nem látom rajta, hogy a fejkörfogata 46,5 cm, míg a mellkas körfogata 47 centi:))

Kincsőnek csak a súlya lett lemérve, 12.700 g. Az utolsó mérés óta (3 hónapja) nem gyarapodott sokat (12.500 g volt), de mondtam, hogy most volt beteg, semmi étvágya nem volt, nem evett, bár nem látom rajta így sem, hogy nagyon le lenne fogyva:) De berendeltek jövő hónapban is kontrollra, mert itt komolyan veszik a dolgokat:) Március 23-án is megyünk.

Innen egyből mentünk Bencéért, aki már szépen beszokott, és mindig nagyon el van foglalva, amikor megérkezünk:) Jövő héten lesz farsangjuk, csak itt nem farsangnak, hanem vidám napnak, vagy minek hívják, és szülők nem vesznek részt rajta. Az a lényeg, hogy van egy tematika, most valami erdei történet lesz, és e szerint kell öltözni. Tehát erdei állatkának, növénynek, gombának, ilyesminek. Nyuszifül van itthon, abban szívesen lepem meg néha a futárokat, úgyhogy lehetne pl. nyuszi:)) Hétvégén majd kitaláljuk! Bence azt mondta, hogy ma táncolt és tornázott. Bár szerintem csütörtökön van néptánc, úgyhogy nem vagyok biztos benne, hogy miről beszélt, vagy mikori eseményről:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr135518912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Istencsászár 2011.02.17. 06:18:32

Mi tegnap voltunk a másfél éves kornál esedékes oltáson, ennek apropóján lapoztam vissza Bé naplójában, vicces, hogy szinte ugyanolyanok voltak a paraméterei: Testtömeg: 10 080 gramm Testhossz: 78 cm Fejkörfogat: 46 cm Mellkaskörfogat: 49 cm Most meg 46 dekával könnyebb csak Kincsőnél. :)))

Livia 2011.02.17. 11:57:05

Talán gomba is lehetne, akkor csak a fejére kellene valami nagyobb karimájú kalap, amit mondjuk be lehetne pöttyözni ( bár lehet, hogy nem akarod galócának álcázni...)
süti beállítások módosítása