Medellin 2011.02.14. 15:21

Mindenféle

Hi!

Kincső már jól van egészen, a doki is azt mondta pénteken, hogy csak átfut rajta valami, minden tünet arra utal. Gyógyszert nem kapott, a köhögésére pedig felsorolt vagy 15 féle gyógyhatású, meg homeopátiás készítményt. Úgyhogy elégedett vagyok a dokival:) Mondjuk nem adtam neki semmit, csak sok vitamint kap, de így is gyógyul. Már nem sápadt, nem alszik annyit, de az étvágya még nem a régi. Szombaton pedig Líviáéknál aludt, vagyis megint nem aludt, ébren volt fél éjszaka, cserébe egész vasárnap durván hisztizett. Nagyon hisztis mostanában.

Ez mai, mielőtt elfelejtem:

- Kincső, azonnal tedd le a Floraszeptes flakont, veszélyes!

- Nem veszélyes! A krokodil a veszélyes!

- :) Tény, hogy a flakon nem fog megharapni...

Bence hétvégi:

(Kidurrantotta a lufiját)

- Akkor a Levente lufija lesz az enyém!

- És Levente mégis mit fog szólni ehhez?

- Háát, nem tudom, ő nem tud beszélni! Csak sír és csapkod, és én nem tudom, hogy mit akar! (És megvonta a vállát..)

:)))

Bence minden nap óvodában van, egész nap. Kicsit furcsa. Van dolgom egyfolytában,  nem tud annyira furcsa lenni, és annyira hiányozni, mintha csak egy gyerekem lenne, aki hirtelen eltűnik itthonról, de azért furcsa:) Minden nap jókedvűen hozom el, úgyhogy úgy tűnik, hogy jó választás volt az óvoda! Nekem nagyon tetszik mindenesetre. Kincső pedig reggelente ott akar maradni, de csak első alkalommal volt belőle hiszti:) Kifelé jövet kicsit játszhat az óvoda játszóterén, bár azt hiszem nem szabad a házirend szerint. Azt írják, hogy amikor visszük haza a gyereket, akkor ne az óvoda játszóterére vigyük, mert valami ok miatt. De reggelről és testvérről egy szót sem írnak...:))

Ma amúgy anyu ment Bencéért, utána vásárolni mentek, majd Bence ott alszik ma, és reggel anyu viszi óvodába. Én pedig délután megyek érte. Csütörtökön pedig Kincső fog anyunál aludni, akkor főzni fognak, és péntek reggel megyünk érte Leventével, miután Bencét leadtuk az óvodában.

Levente nagyon édes, nagyon huncut, és nagyok okos. Meg ügyes. Szó szerint szaladgál már, vihogva menekül, ha szólok neki, hogy jöjjön oda hozzám, akkor boldogan jön. Már mondja, hogy "anya", bár ezt még csak sírás/kiabálás közben hallottam, amikor ki akart jönni a kiságyból. De ért mindent. Mondom neki, hogy puszi, és ő is próbál cuppogni velem, utánoz, vagy, ha mondom neki, hogy puszit kérek, de nem imitálom, akkor mutatja a számat. Veszekedett velem, hogy "nem, nem", majd megkérdeztem tőle, hogy szereti-e anyát, és ő gyorsan rávágta vigyorogva, hogy "de". Komolyan ért mindent! Ma meglátogattuk Katát is, és ő is megállapította, hogy tényleg beszél a gyerek, nem én képzelem be! És ezt mindig, mindenki megállapítja, aki hallja őt!:) A telefont is füléhez teszi, és magyaráz bele:)) És amikor megeszem, a combjától a tokájáig, akkor veszettül röhög:)) Nagyon édes, nagyon imádom:)

Már 10 kiló fölött van. Szerdán megyünk az egy éves státuszra, akkor már lesznek pontosabb adataim is. Volt itt a védőnő múlt héten, és megbeszéltem vele, hogy lehet bevinni hozzájuk mindent. A babakocsinak nagyon örült, egy ideje pénzt gyűjtenek egy rászoruló családnak egyre. Úgyhogy én is örülök, hogy már van is helye, ahol nagyon várják. Nem fogok tudni annyi mindent lecipelni, de viszek még pelenkázólapot, meg ruhákat, cipőket. De azt most kedvem sincs átválogatni.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr525518911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2011.02.15. 16:28:21

Csúcs dumák :))
süti beállítások módosítása