Hi!

Tegnap anyuéknál voltunk szokás szerint, de most ott is aludtak a gyerekek, mert Süvivel este moziba mentünk. Kincső kicsit nyűgös volt délután, bár ezt arra fogtuk, hogy előző éjszaka nem aludt. Sírt, hisztizett, kivettem, nem lehetett visszatenni, így fél 12-ig tévét nézett velünk, utána dugtuk valahogy ágyba. (Ennek ellenére megint ő kelt elsőnek...)

Aztán kiderült, hogy este belázasodott, és azóta is lázas. Anyunál sem aludt éjszaka. Amúgy nincs semmi baja, csak lázas. És a lázcsillapító se viszi le a lázát igazán. Olyan kis csendes, meg elesett, meg aranyos, meg fekszik és pihen sokat:) Ma nagyon sokat feküdtünk mindenfelé együtt, összebújva, és nagyon kis édes volt:) Azt mondja, hogy nem érzi rosszul magát, hogy nem fáj semmije, és amikor mondom neki, hogy lázas, akkor komolyan bólogat, és mondja, hogy "igen". És megfogja a homlokát, és ellenőrzi. És mondja nekem, hogy ő beteg:) Kicsi kislány:)) De most is hősiesen viseli, mint bármikor máskor is bármilyen betegséget. Bencével már rég kórházban lennék szerintem... Nem tudom, hogy mi ez, mitől van, vagy ami most volt Leventénél és Bencénél orrfolyás és köhögés (szerencsére nem komoly, nem több hetes, nem felülfertőződött, nem hurutos, stb) az Kincsőnél így jelentkezik esetleg. Bár a doki szerint sima meghűlés volt, nem fertőző, de azért mindenkinek egyszerre van valami kis baja. Én is úgy éreztem az elmúlt napokban, hogy le fogok betegedni, de már úgy érzem, hogy gyógyulok is fel belőle:) Kincső meg lehet, hogy ezt a kis valamit simán lázzal akarja leküzdeni. Remélem ma alszik végre, és holnapra kutya baja.

De emiatt Bence ma anyunál alszik, és holnap vele megy óvodába, anyu lesz bent vele a beszoktatáson. Nem tudom, hogy ez mennyire "szabályos", de ez van. Anyu mindenesetre odáig van, hogy a holnapi délelőttöt kicsi gyerekek társaságában fogja tölteni:))

Levente pedig épp azt a szót gyakorolja, hogy "Bence". Általában úgy mondja, hogy "Bec", de néha jobban is sikerül, mert többször is megpróbálja mondani egymás után! Ma nagyon aranyos és jó fiú volt, keveset sírt és hisztizett. Úgyhogy nem volt vészes a délutánom. Két csendes, nyugodt gyerek, még a kis fejfájásomat is tudtam pihentetni.

És Bencének is jó dolga volt délután, mert mentek anyuval kocsit mosni, és játszótérre. Estére pedig meghívta őt nagypapa mozizni:) Állítólag már a játszótér előtt megbeszélték kettesben ezt a programot, és olyan komolyan várta a nagy eseményt, hogy a vacsoráját sem akarta megenni, mert már menni akart apuhoz:)) Nem tudom, hogy tetszett neki Óz, a csodák csodája, de majd holnap megkérdezem anyut:) Igazából azért volt ez neki olyan "felnőttes" és komoly program, mert ezt lent nézték a pincében, nem a fenti tévén, és oda nincs bejárásuk a gyerekeknek, ott még sosem nézett tévét:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr45518908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása