Medellin 2010.12.30. 20:32

Szánkózás

Hi!

Az történt ma, hogy miután Katával beszéltem, hogy milyen nehéz délutánom lesz a 3 gyerekkel, mert Süvi haverjai jönnek át hozzánk kártyázni, és nekem kell gondoskodnom róla, hogy ne legyenek láb alatt, elhívott minket szánkózni! Vagyis náluk ez volt a ma délutáni program családilag, aztán egy váratlan ötlettől vezérelve el lettünk hívva mi is:) Anyu szerencsére úgy-ahogy ráért Leventét fogadni, úgyhogy rövid programátalakítás után szánkózni indultunk a Normafára. Lényegében ez volt az első igazi szánkózásuk, mivel most kaptak még csak szánkót karácsonyra:)

Nagyon szép volt odafent, nem is voltak olyan sokan, és a babák nagyon élvezték, hogy húzom őket:) Egészen egy játszótérig mentünk, ahol már nem volt érdekes a szánkó, ott a játékok és perec volt izgalmas:) Úgyhogy ott le is ragadtunk testületileg:) Bence elég sokszor elcsúszott és elesett, ebből volt egy kis hiszti is, de Kincső ügyes volt, ő talpon maradt. Bár nem is mászkált annyit. Amúgy minden szép, és jó volt, de utána a gyerekek nekiláttak sorban behisztizni:) Valószínűleg fáztak. Bence mondta, hogy fáj a lába. Gondoltam, hogy nem az eséstől, hanem a lába fázott át, de ezt nem tudtam kideríteni. Volt rajta vastag harisnya, zokni, hótaposó, úgyhogy ennél többet nem tudtam volna tenni az ügy érdekében. Kincső nem tudom min borult ki, de valószínűleg fáradt is volt. Délután nem feküdt le, nem is tudtam volna mikor lefektetni, meg nem is akartam, így annyit aludt, míg oda nem értünk kocsival. Úgyhogy úgy döntöttünk, hogy akkor a szánkózásról ennyit, és menjünk haza. Ez úgy nézett ki végül, hogy ICS cipelte Berkót, én az ordító Kincsőt, Kata pedig húzta Bencét, aki szintén hisztizett a lába miatt:)) De az autóban szerintem 5 percen belül elaludt mindkét gyerek, amiből persze volt még egy kis kellemetlenségem otthon, de nem baj:) Legalább végre ültek szánkón:)

Vagyis csak annyi volt este, hogy Bence amikor felébredt, utána nagyon sokáig sírt és hisztizett. Minimum fél órát. Nem szokott napközben aludni, nem elegendő mennyiségű napközbeni alvás után felkelni meg annyira sem. Meg persze mindent ki kellett tolnom későbbre, mert Levente is később aludt délután, mint szokott (délelőtt megint nem aludt, csak ebéd után), meg a többiek is 5 körül keltek fel (vagy mikor értünk haza...) De csodás módon fektetés után mindenki 5 percen belül aludt, mert egyszer sem kellett hozzájuk bemenni! Egy ilyen este miatt már megérte az egész:))

Holnap pedig - a változatosság kedvéért - megint Katáékkal lesz programunk, mert jönnek át hozzánk:) Ez mondjuk le is volt szervezve, nem úgy, mint a szánkózás:)

Ez pedig ott készült rólunk:

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr565518885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2010.12.30. 22:10:57

:) Azért élmény lehetett :) Múltkor mondtam Bencének, hogy elviszem korizni :) De szerintem ezzel még várok egy évet :) Egyébként a képet kb. fél percig néztem, hogy tényleg te vagy-e az :) ISZONYATOSAN JÓ KÉP LETT!!!!!!!! Ez a haj, sapi meg a mosoly! Mint egy tinédzser, de jó értelemben! Meg nem mondanám, hogy mennyi vagy! Amúgy sem nézel ki annyinak, de ez a kép nagyon jól sikerült! Szépek vagytok mindketten :) Sógornőm és keresztlányom :) Látom, Bence régi sapija van rajta :) Puszi

Csikohal 2010.12.30. 23:10:41

Aranyos vagy, köszi:) Mától sapkában fogok járni, úgy látszik sokat dob a megjelenésemen:))

Kata 2010.12.31. 12:36:13

Csinik, nem is tudok ki készítette a képet... :D Jópofa volt, hogy Berkó Kincsőt nézte mikor fényképeztük, Kincső pedig Berkót, úgyhogy mindketten félrenéznek a képeken. :)

90700 2011.01.01. 13:16:42

Nagyon boldog új évet kívánunk az egész családnak! :))

8249 2011.01.02. 09:56:35

Köszönjük, nektek is boldog új évet!
süti beállítások módosítása