Medellin 2010.11.28. 20:15

Szülinapozás

Hi!

Nem mondom, sokat keltem fel éjszaka, de már senki nem hányt, meg azóta sem. Ma már nagyon jól voltak a gyerekek, főleg Kincső. Neki semmi baja. Hasa Bencének se fájt ma, de alig evett, köhög, és estére elkezdett folyni az orra. Mire az ágyba került, addigra levegőt se kapott konkrétan, de még csak ennél a vizes orrfolyásnál tartunk. Úgyhogy jön a szokásos téli náthaidőszak.

Leventének semmi baja szerencsére:) Ma viszont megint olyat produkált, hogy csak néztem. Ma 9 hónapos, és kimondta élete első szavát! Nagyon szereti a "cicegős" hangokat, pl. hapci, vagy pici. Ma épp mondogattam, hogy neki, hogy "pici", mert azon mindig vígan kacag, majd fogta magát, és ezt közölte velem: "pic-pic-pic-pici". És utána egész délután úgy közlekedett a lakásban, hogy "pic-pic"-et mondogatott közben. Néha "bic"-et:) Jó, ez nem olyan beszéd, hogy értelmes, nem olyan, hogy babát mond a babára, de akkor is utánam mondott egy szót!

A másik esemény, hogy ma ünnepeltük Kincső születésnapját, és Süvi névnapját is. Itt volt mindenki + Tibi (Kincső keresztapja), úgyhogy készült sok kép is, amikből majd válogatok, és teszek fel, de még várok képeket. (Dóri:) Kincső kapott fürdőköpenyt, amit imád, le se lehetett venni róla, meg könyveket, ruhákat, konyhakészletet (étkészletek, meg ennivalók), meg csokit, meg talán még valamit. Bence is kapott egy könyvet Líviától, amit tegnap megígért neki, ha sokat iszik, és nem kell kórházba mennie:) Úgyhogy nem volt vita, meg veszekedés, nagyon vidáman telt a délután:)

Utána anyu Kincsőt elvitte, mert születésnapja alkalmából még bábszínházi előadásra  is mentek! Kelenvölgyben volt a Polgári Körök Házában, mert úgy látszik ott olyan nagy az élet. Nagyon tetszett neki, este be számolt róla nekem telefonon, hogy látott majmot, meg krokodilt, meg mindenféle állatot. A krokodiltól félt, a majmot többször is említette:) Ez olyan mókás, hogy a 2 éves lányommal már telefonon beszélgetek, ez mindig meg lep azért:) Nem mintha sűrűn beszélnék vele telefonon, talán azért is lep meg:)

Röviden ennyi, képeket akkor majd teszek, aztán készülök az éjszakára, mert Bence most is köhög épp:(

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr425518871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kata 2010.11.29. 07:59:34

Boldog szülinapot Kincsőnek. :) Milyen nagy már, én még ott tartok, hogy amikor megismerkedtem veletek, akkor még " Kincső 18 hónapos". Legalábbis akkor még ezt mondtad.:)

Agic 2010.11.29. 23:36:47

Boldog szülinapot Kincsőnek! Holnapra meg boldog névnapot Süvinek! :) Meg persze Bencének gyors gyógyulást!

Csikohal 2010.11.30. 09:59:24

Köszönjük, átadom mindenkinek! Tegnap majdnem Süvi írt blogot, hogy bejelentse, hogy kidőlt az egész család, de épp elment a net:) Úgyhogy majd én írom meg...
süti beállítások módosítása