Hi!

Levente ma nagyon meglepő volt számomra, megint újat produkált! Tud ő nagyokat vihogni, főleg, ha a tokáját rágom, de ma teljesen máson nevetett. Kincső kockákból tornyot épített (Leventének szedtem elő, hogy valamivel elszórakoztassam, azaz tornyokat tudjon döntögetni, de Kincső lecsapott rá), és utána mindig le is döntötte. Levente meg nézte egy darabig a műveletet, és utána nekilátott kacagni. De nevetett az építkezésen is, a romboláson meg főleg. Bence meghallotta ezt kintről, úgyhogy ő is rongyolt be Leventét mulattatni, úgyhogy 2 helyen épültek és borultak a tornyok, Levente meg szakadt a röhögéstől:)) Közben mindig nézett engem is, hogy mit szólok a mókához, és mindig nagyon vidám maradt, hogy engem is annak látott:) Naná, én meg rajta vigyorogtam:)

Kincső nagyon cica mostanában. Fekszem a földön, ő végigterül rajtam, odadugja a mosolygó kis arcocskáját az enyémhez, majd közli, hogy "szejetlek". És ezt többször is közli. Néha kedvesen belemarkol a hajamba is két oldalt, hogy jobban odahúzza a fejemet (vagy az övét hozzám), hogy új közölje ezt velem fél centire az arcomtól:) Meg kell zabálni:) Bence sosem csinált ilyet, de biztos ez is valami különbség a lányok és a fiúk közt:)

Tegnap volt nálunk Kriszti családostul (azaz átjöttek a szomszéd házból), és Krisztián (a férje) 2 pillanat alatt kikötötte nekem a mozgásérzékelőt a gyerekszobában. Ő ilyen házak, meg üzletek áramkörét/bevillanyozását (nem tudom mi a megnevezése) végzi, azaz tervezi, persze munka mellett. Amúgy az Elmünél dolgozik:) Úgyhogy tényleg nem okozott gondot neki ez az apró feladat, de innentől nekem se fog, ha mozgásérzékelőket akarok kikötni:) És a lényeg az egész történetben, hogy Bence már tegnap az ágyában aludt! Meg ma is! Végre nem fél, mert nem villog pirosan az érzékelő, úgyhogy kezd visszaállni a rend. Már csak arra kell visszaszoktatni őket, hogy ne legyek bent végig, míg elalszanak. Nem mondom, nem rossz a hátamon feküdni egy bő fél-háromnegyed órát, de azért lenne akkor is elég dolgom.

Kedden megint voltak óvodában, ismét jól érezték magukat, nekem meg annyira tetszenek ezek a kora délelőtti séták. Persze azt leszámítva, hogy a sebességünk mínuszokban mérhető, és a végén már úgy kapom Kincsőt a hónom alá, hogy haladjunk:) De visszafelé már jobb a séta, meg délután is. Napi 2 km gyaloglás a jó levegőn. Kár, hogy jön az esős, szeles idő:( Tyúkokat, kakasokat is láttunk legutóbb. Meg egy pici gyíkot! Azt Bence vette észre. Tényleg kicsi volt, kb. 5-6 centi, nem tudom mit csinált kint november közepén... A kutyák némelyike problémás a kertekben, nagyon ugatnak, és a gyerekek félnek tőlük.

Holnap nem mennek a napközibe, holnap védőnőhöz megyünk, helyette pénteken fognak menni. A védőnői látogatás pazar lesz, mert 11:20-ra kaptunk időpontot. Azaz Levente épp felkelt, vagy fel kell ébresztenem, hogy mindenkit időben ruhába húzzak és elinduljunk, illetve pont ebédidőben leszünk ott. A nagyoknak még hagyján, veszek/viszek valamit, de Levente 12-kor már balhézni fog, hogy éhen hal. Bár, neki is viszek ebédet, leültetem majd a doki vizsgálóasztalára, és míg megbeszéljük, hogy átjelentkezünk hozzá, addig megetetem:)

Sikerült elérnem a gasztroenterológiát is, és áttetettem az időpontot. Január 27, tehát kicsit odébb, de a vérvételre a beutalónk 3 hónapig érvényes, úgyhogy heteken belül el kell mennünk:( Szegény kicsi Kincső:( Még 2 éves sincs, és már másodszorra lesz vérvétele:( Múltkor sem tetszett neki - meglepő módon... És tuti semmit nem fog kimutatni a vérvétel, úgyhogy szinte kedvem sincs vinni, mert felesleges. De sajnos a leletet is kell vinni a kontrollra.

Amúgy rögtön itt van a szülinapja! 29-én született ugyebár, és most vasárnap lesz felköszöntve! Bence odáig lesz, hogy Kincső ajándékokat fog kapni, ő meg nem:( Én nem emlékszem gyerekkoromból, hogy ez bármikor gondot jelentett volna nekem, hogy épp Reni kap ajándékot, én meg nem. Bár lehet, hogy anyu másképp emlékszik:) Mindenesetre Bence nem ilyen, úgyhogy kíváncsi leszek, hogy mi lesz...

Valamit meg akartam írni napok óta, csak nem jut eszembe. Akkor majd máskor, ha lesz időm:) Most pedig folytatom a vasalást:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr165518868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kata 2010.11.25. 11:52:32

Az első bekezdés jelenetét el látom magam előtt. :) Nálunk is akkor van öröm, ha valami leborul. (én meg nem vasalok) :)

Kata 2010.11.25. 11:53:44

Mármint nem ellátom, hanem látom, vagy el tudom képzelni, csak nem tudtam eldönteni mit írjak. :)

Csikohal 2010.11.25. 13:04:57

(Igen, azt elárulhatom, hogy rajtam kívül senki nem vasal:)
süti beállítások módosítása