Medellin 2010.07.29. 20:25

Egy nyugis nap

Hi!

Tegnap voltunk orvosnál. Ha csak valami kis baja van valakinek, az még nem ok, hogy lemenjünk, de ha már mindenki összegyűjtött valamit, akkor egyben már érdemes letudni a dolgot:) Levente kapott a hangszálaira (szokás szerint) Calcimuscot, meg Fenistil cseppet; meg tegnap este egyszer Nurofent kellett adni neki. A tüdeje és a torka rendben, úgyhogy hangszál probléma lehet. Kincső kapott beutalót gasztroenterológiára, hogy kivizsgálják hivatalosan is a tejérzékenységét, meg a székrekedését is. Időpontot kellett kérni, kaptunk is. Szeptember 23-ra:)) Ez egy vicc szerintem, de nincs mit tenni. Ha eddig megvolt ezekkel, akkor kibír még 2 hónapot. Bencének székletvizsgálat lett előírva, mehetek majd az ÁNTSZ-be a mintával, de most meg már rendben van a széklete, nem tudok "beteg" mintát venni. Úgy látszik kiürült belőle, ami a problémát okozta. Írt fel neki gyógyszert is a doki, de azt végül nem váltottuk ki, mert az kicsit más jellegű dolgokra van a gyógyszerész elmondása alapján, aztán fene sem akarja még azzal is terhelni a bélrendszerét. Most majd diétázik, és kap sok kamillateát. Úgyhogy az egészségügyi állapotokról ennyit.

Ma végre volt egy kellemesebb napom, mert anyuék hazaértek a nyaralásból, és ma magukhoz vették Bencét egész napra. Ment a pocok anyuval vásárolgatni, meg ügyintézni, meg kertet gyomlálni, meg minden. Este 7 volt, mire hazaért:) Mondanom sem kell, hogy egész nap nyugi volt, Kincső nem hisztizett, szépen játszott, mosolygott, és olyan idillikus volt az egész:) Az elmúlt napok után mindenképp:)

Ezen kívül ma átrendeztem a szobájukat. Ma jöttek a Kékitől felszerelni a hőszabályzókat a radiátorokra, és ki kellett bontani a gyerekszobában a beépített bútort. Azaz az a szoba anno (pár éve) még a hálószobánk volt, és a radiátor elé rakattunk egy faltól-falig bútorelemet. Mert olyan béna volt, hogy az ágytámla mögött radiátor, meg üres lyuk van. Így meg esztétikusan szép hátterünk lett + pakolni is lehetett rá. Viszont a radiátor el volt dugva. Ezt szétcsavaroztam, mire jöttek a szerelők, ők kidöntötték egy kicsit, én meg délután elemeire bontottam az egészet, és beállítottam a sarokba (jobb híján). Levente ágya így pont befér a radiátor és a fal közé, így azt beforgattam oda. Ezen kívül leengedtem az ágyrácsát, mert maholnap négykézlábra áll, aztán nehogy kiessen nekem:) De mivel nyugi volt itthon, ráértem fél nap csavarozni, meg szerelni, meg átalakítani. És most befér a kisasztal és szék is a gyerekszobába, ami idáig a nappaliban volt. Tök jó. És Leventének tetszik, hogy nézheti az ágyból fekve a libegő függönyt:) Készítettem képeket is, de szerintem a gyerekszobában maradt a gép, úgyhogy most nem fogom feltölteni:) Majd utólag.

Holnap lelépünk Sukoróra, és vagy vasárnap, vagy hétfőn jövünk vissza.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr655518825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása