Hi!

Ma már jobb éjszakánk volt, csak Levente etetése miatt kellett felkelnem. Szokás szerint volt egy kis műsor éjfél előtt, de akkor úgyis ébren vagyok még:)

Bence pöttyei azt hiszem már hólyagok, de mivel nagyon aprók, kb. nagyítóval látható csak a változás:) Szegény ma nem volt túl boldog, mert anyuéknál voltunk, de nem jöhetett ki a kertbe. Én viszont sokat "dolgoztam" kint - vagyis inkább hívjuk kikapcsolódásnak a kert nyár-kompatibilissé tételét - míg anyu a gyerekekkel foglalkozott. Bence sokszor ült a terasz kerítése mögött, és onnan próbált társalogni velem:) Én meg néha hátrébb zavartam cserébe, mert már oda is besütött a nap. És szegény egy nagy fürdőköntöst kapott, amit még 2 éve az olaszországi nyaralásra varratott neki anyu:) Most a térdéig ér, akkor kb. húzta maga után:) De ma kijelentette, hogy ő a király - gondolom a "palástja" miatt. Tegnap meg a törülközőjével a fején/hátán repkedett, és közölte, hogy ő Batman. Nem hinném, hogy látott volna életében akár egy Batman epizódot. Se filmet, se mesét. Maximum reklámot. De erre van agya:)

Épp dicsekedtem múltkor, hogy már szépen lefekszik Kincső is, nem kell bent lennem velük. Na, pár napja az idegeimen táncolnak esténként. Folyton nyitogatják az ajtót, Bence leköltözik Kincső ágyába, folyton szólongatnak, és fektetés utánra tartalékolják az aznapi kaki-adagot. És ez komoly! Úgy látszik nem tudnak már mit bevetni, hogy ne kelljen ágyban lenniük 8-ra. Bence csak wc-indokkal jöhet ki, így esténként 2-3-szor is képes pisilni fél óra leforgása alatt. Most már bevetette a kaki-kártyát is. Persze sokszor átver, nem is kell neki (azért próbálkozik), de tegnap csúnyán összevesztem vele emiatt. Ma is szólt, hogy menne wc-re (tényleg oda, nem bilire), de ma produkált is. Kincső viszont már egy ideje két időpontban hajlandó csak kakilni. Fektetés után (tej után), vagy kora reggel (tej után). Azaz már nem alszik ám vissza a reggeli tejecske után, mint akár még pár hete! Mióta nyár van, világos van, fél 7-től simán ébren van nekem minden nap. Este meg beájulás helyett ajtót nyitogat. Tudom, nyáron kevesebb az ember alvásigénye. Kivéve nekem. Nekem lenne igényem akár 6 óra alvásra is! Szóval, az esti kis fürdetések, öltöztetések után egy órával kezdhetem elölről az egészet. Na nem az egész folyamatot, de azért csak meg kell bontani a ruházatot, illetve csak le kell tisztítani a feneküket. Én egyelőre őrjöngök ezen minden nap, de ma már kicsit letörtebben, beletörődöttebben kezeltem a helyzetet. Még a hangomat sem emeltem fel. Pedig Bence kétszer is kikéredzkedett wc-re, és csak a második nekifutásra jött össze a produktum. De akkor nagyon büszke volt:)

Szegény kicsi Leventével, áldott jó fiammal, nincs semmi esemény. Jól van, eszik, alszik, nézelődik, és iszonyúan boldog és vigyorog, ha valaki foglalkozik vele egy kicsit:) Szegény annyira elvan csendben, hogy néha úgy ledöbbenek azon, hogy basszus, ott a fiam! Mióta van ott? Mióta nem néztem felé? El is felejtettem, hogy ott fekszik.. És mit csinál? Néz ki a fejéből érdeklődve. Jó. Akkor ezt csinálhatja tovább. (És száguldok tovább a lakáson, mint egy őrült ciklon.) Csak akkor sír, ha éhes. Ha nyűglődni kezd, akkor fáradt, és viszem aludni. (Leteszem, és magára hagyom. Aztán alszik. Nagyon ritkán kell altatgatnom, inkább csak néha este, amikor nem fáradtság miatt teszem le, hanem mert 8 óra van, és alvásidő mindenkinek.) És néha már azért is hangoskodik kicsit, mert unatkozik. Akkor felfüggesztem egyéb tevékenységeimet, beviszem a nappaliba, ha nem ott lett volna, kicsit dögönyözgetem, puszilgatom, utána pedig elégedett fejjel nekilát nézelődni, hogy mik a további események:) Én meg folytatom, ahol abbahagytam a dolgaimat:) Úgyhogy nagyon cuki, csak még nem tudok mit írni róla, mert a fent említetteken kívül nem csinál még semmit:) Vagyis tegnap is megfordult az ágyában. Hátára fektettem, majd hason találtam. Arra még nem forgott idáig. Bár kiságyban könnyebb, talán kitámasztotta a lábát a rácsokhoz... 3 és fél hónapos.

Kincső pedig ugrálni próbál mostanában:) Rugózik vigyorogva a hülye kis lábaival, meg ütemesen lábujjhegyre áll:) Néha még le is guggol félig a produkció előtt:) Akarná Bencét utánozni, aki hajmeresztő mutatványokra is képes - pl. jó magasról ugrik le - de még nem megy neki:) Pedig bőszen gyakorol:)

Én még nem tanultam egy szót sem, csak a prezentációmat készítettem el. Anyuval beosztottuk a jövő hetet, hogy mikor fogok tanulni, ő meg gyerekekre vigyázni, de minden számításunkat keresztülhúzhatja még a bárányhimlő. Lázas gyerekeket nyilván nem lehet napi szinten ide-oda szállítani pár órákra. Esetleg anyu jön majd át, és én megyek el itthonról tanulni. Más ötletem nincs.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr55518790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása