Hi!

Most nézem, ez az 1001. bejegyzésem:)

Még a tegnapi naphoz annyit, hogy voltunk fagyizni is. Sukorón már nem volt időnk, de megígértem Bencének, hogy megyünk, úgyhogy haza se mentünk, egyből mentünk a posta mellé fagyizni. Még csak egyszer voltam ott a Muzsikásban, akkor is kávézni és télen, de reméltem, hogy ott lesz lesz fagyi, és lett is! Úgy dagadt a májam, hogy mindenki végigcsodált minket, hogy 3 ilyen édes és gyönyörű gyerekkel vagyok, és mind az enyém:)) (Süvi hazavitte a cuccokat, ő nem jött.) Bence mindenképp egy foglalt asztalhoz akart leülni (mindegyiknél ültek), hiába javasoltam neki  füvet, úgyhogy egy nagyon idős házaspár mellé telepedtünk le. Annyira voltak öregek, hogy dédszülők voltak már ők is! Ráadásul a néni régen óvónő volt. Úgyhogy volt ott szuttyogás rendesen:)

Illetve az is történt tegnap, hogy Levente nevetett!! Nem az a gőgicsélős "hő", meg "heő", hanem jól megdögönyöztem, és komoly igazi kacagásokat hallatott!! Azt hittem megzabálom, olyan édes volt!

Ezen kívül szeretném megosztani veletek a hónap poénját: ma várt a postaládában a levél, hogy Kincsőt felvették bölcsibe! Komolyan mondom, eszem megáll. Bencét nem veszik fel óvodába, de Kincsőt bölcsibe igen. Pedig oda aztán nem könnyű bekerülni állítólag, de úgy látszik ott tekintettel voltak a 3 gyerekre. Ráadásul úgy jelentkeztettük, hogy tuti nem veszik fel, de a bölcsiben heti 2-szer van fizetős (párszáz forintos) gyerekmegőrzés (talán 9-től délig), ami max. arra jó, hogy addig anyuka el tudjon menni vásárolni, fodrászhoz, akárhová, de oda meg csak azok mehetnek, akik jelentkeztek, de nem vették fel! Úgyhogy mi az esélytelenek nyugalmával jelentkeztünk, hogy Kincső heti kétszer mehessen majd közösségbe, ha nem veszik fel... Erre őt meg felveszik:) Tehát, a középső bölcsiben, a legkisebb, meg a legnagyobb meg itthon. Hallott már valaki ilyet?? Úgyhogy fel is hívtam Rajmundot, hogy ez a helyzet, mégis inkább a Menyecske úti óvodát kéne megkörnyékezni. Mondta is, hogy a Neszmélyit már hívta, nincs hely, de ha lesz (mindig van kivétel/költözés/akármi), akkor szólnak. De akkor most beszél majd a másik óvodával is, és majd értesít. Úgyhogy így állunk most.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr345518783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása