Hi!

Elfelejtettem tegnap megírni a másik legfontosabb hírt! Tegnap kaptam az értesítőt, hogy elutasítják Bence óvodai felvételi kérelmét. Azt hittem rosszul látok! Miért nem működik soha semmi rendesen, miért van mindig ezer intézni valóm a másik tízezer mellett?? Természetesen a kerületi jegyzőnél (ha nem tévedek, Filipsz Andrea) meg lehet fellebbezni a döntést, amit meg is fogunk.

Ma felhívtam az ovit, hogy mi van már, hiszen elsősorban az oda tartozókat veszik fel. Azt mondta, hogy a 25 helyre 60-an jelentkeztek. Mondjuk azt nem tudom, hogy összesen, vagy a helyiek. Ezután az a következő szempont, hogy a szülők dolgoznak-e. Aztán, aki úgyis otthon van gyerekkel, az meg tudja oldani, úgyhogy dögöljön meg. Na jó, nem ezt mondta, de ez az alapelv. Oké, aki 2 gyerekkel van otthon. De 3 picinél??? Szociális rászoruló vagyok egyszerűen. Megmondtam, hogy nincs pénzünk még egy évet fizetős helyre járatni (most sincs), nagyszülőktől nyilván nem várhatjuk el, 3 picit nem lehet megfelelően ellátni otthon, főleg, hogy a nagy már közösségbe jár, és igényli. Jó, ő megérti. Fellebbezzek. Oké. Így szüljünk sok gyereket. Így becsüli majd meg állam bácsi. Ezt kapom cserébe. Oldjam meg, minek szülök ennyit. Teljesen fel vagyok háborodva, és el vagyok keseredve.

Ja, ráadásul nem hiszem, hogy mind a 60 helyi (vagy nem csak helyi) csak ide íratta be a gyereket. Mert én csak ide. (3 gyerekkel hogy vonulok át télen reggelente a lakótelepen? Szélben, hóban, fagyban?) Tehát más opció nem is volt, de gondolom ezzel már nem is számoltak, hiszen otthon vagyok gyerekkel...

Várok tanácsokat, hogy mit írhatnék a fellebbezésbe, hogy sikerrel is járjak! Van-e valakinek tapasztalat, ismer-e önkormányzatist/ovis nénit, van-e esélyem, stb...

Köszi!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr885518780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása