Hi!

Pontosítanom kell a tegnapi bejegyzésemen. Megnéztem Levente egészségügyi kiskönyvét, és nem 5060 g, hanem 5600g!! Azt hittem nem látok jól! Pár hete, amikor voltunk, akkor még a 4 és fél kilót sem érte el. Mikor hízott ez másfél kilót?? És 60 centi. Tehát akkor ezért volt ilyen nehéz a kenguruban:)

Bence kedve szerencsére helyrebillent, ezen a héten idáig minden nap egy hang nélkül ment oviba, és nem volt semmi nyavalygás, meg hiszti. És jól érzi magát egész nap. Sajnos az idő pocsék, úgyhogy mi is lakásban vagyunk egész nap, meg gondolom Bencéék sem mennek ki a kertbe játszani. Pedig, amikor szép idő volt, akkor olyan szinten voltak levegőn, hogy még a délelőtti foglalkozást is a teraszon tartották. Ott rajzoltak, gyurmáztak, stb.

Kincső szegény egyfolytában Túró Rudit követel tőlem, és meg egész nap mondom neki, hogy nincs, és nem kap. Viszont tegnap apa jó meglepetést hozott nekik, azzal most le lehet kenyerezni Kincsőt: epret hozott. És mondta egyből, hogy kéjem, kéjem, meg, hogy epej.:) Nagyon ízlik neki:) Egyre ügyesebben beszél egyébként. Simán mond több szótagos szavakat, egyből mond utánam mindent (ma pl. azt, hogy kapor), és már mondatokat is alkot! Tegnap nyújtotta nekem a poharát: "Aja, tessék!" Nagyon kis tündér:) És kezd kicsit nyúlni. Mármint idáig is magas volt, de a lába kezd vékonyabb és hosszabb lenni. A pocakja továbbra is nagy:) De Bencének is! Nem látszik már át a gerince a hasán!:) Olyan pocakot növesztett, hogy tegnap már szóvá is tettem fürdetéskor. Aztán fel volt háborodva, hogy az ő pocakja pici, és a Kincsőé a nagy!:)))

Levente többet ordít mostanában. Általában úgy aludt az elmúlt időkben, hogy evés után ébren volt sokat, aludt sokat, majd megint etetés volt. Most viszont kevesebbet alszik már, de ébredéskor automatikusan kajáért kiált. Viszont baromira nincs még ideje az evésnek, és nagyon fel van háborodva, hogy nem kap semmit. Néha - hülye fejemmel - bedőlök neki, és adok neki enni előbb, aminek vagy az a vége, hogy alig a 3/4-ét eszi meg (azaz megint előbb lesz éhes), vagy simán kibukja már evés közben, mert még az előző adag is a gyomrában emésztődik. Úgyhogy nehéz ügy. Egy éhes, vagyis annak látszó gyereket lenyugtatni, néha nem könnyű.

Tegnap este fájt a fejem (a front miatt szerintem), nem tudtam megmaradni a 4 fal között, úgyhogy kicsit leléptem itthonról, azaz átmentem húgomhoz. Még oda sem értem, Süvi már hívott, hogy ordít az egyik gyerek, azaz már kettő, (a harmadik pedig még el sem aludt szerintem). Jellemző. Utána Levente sűrűn kelt fel, holott az éjfél után esedékes evéséig soha nem kel fel, kivéve akkor, ha én elmegyek kicsit. És olyan nyűgös volt, hogy 11-kor végül megetettem. De utána is sokszor kelt fel, mert csak egy hosszú alvása van evés nélkül, onnan már 3-4 óránként kel. Viszont én nem akartam éjszaka 3-4 óránként etetni, így csak cumit kapott mindig. És Kincső is többször felkelt, szerintem Leventére. Nem néztem meg mindig az órát, de szerintem nem volt egy egybefüggő fél óra, amit alvással tudtam tölteni. Rég volt ilyen mozgalmas estém. Reggel olyan szinten ki voltam ütve, hogy amikor Bence átjött (már megint korán kelt, nem értem), és kakaót követelt, akkor elküldtem jobbra-balra a dolgára, hogy kérjen később:)) De nem hagyott nyugton, kapott kakaót, kapcsoltam be neki mesét, és már aludtam is. 8-kor ébredtem (Kincső és Levente is), ami azért jó, mert anyu 8:15-re szokott jönni érte... És akkor még se reggelit nem kapott, se felöltöztetve nem volt, és ott volt a másik két ellátandó csemete is... Anyu kicsit késett, de addigra már Bence csizmában, kabátban várta egy gyors reggeli után.

Süvinek már megint csapatépítő tréningre kell mennie, úgyhogy megint egyedül leszek a babákkal 3 napot (2 éjszakát).

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr405518764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása