Medellin 2010.04.27. 12:36

Kincső

Hi!

Kincső mindig olyan új dolgokkal rukkol elő, amit Bencénél soha nem tapasztaltam, és ilyenkor csak ámulok és bámulok. Ma két ilyen eset is történt már délelőtt:

Ültem a kanapén, és azon gondolkoztam, hogy lassan le kéne menni a játszótérre, úgyhogy lekaptam a pólómat, hogy nekilássak az átöltözésnek. Kincsőkém amint meglátta fedetlen kebleimet felpattant, odarohant a szekrényhez, kinyitotta a fiókot, és már hozta is a melltartómat:)) Csak lestem:)

A játszótéren pedig éppen labdázott, miközben az egyik nagymama az unokáját próbálta rábeszélni, hogy induljanak haza. Amint azt mondta, hogy "Dorottyám, ott a kis motorod, felülsz rá, és hazamegyünk, jó?", Kincső eldobta a labdát, odaszaladt a motorhoz, felkapta, és elkezdte vonszolni, cipelni Dorottya felé:) Majd letette, rámutatott, hogy itt van, idehozta, rá lehet ülni, majd visszament játszani:) Szóval, nem az, hogy Bencétől, de más gyerektől sem láttam még ilyet! Igaz, nem is figyeltem.

Ilyeneket csinál a kicsi okos (és persze hisztis) lányom.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr455518753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása