Hi!

Szombaton elmentünk Leventével az ügyeletre. Azaz először Bencét felköszöntették anyuék (ami idáig betegség miatt elmaradt), utána Süvivel felkerekedtünk. Azt hittük pikk-pakk beérünk, de az Alkotás utcai dugóban rájöttünk, hogy nem baleset volt előttünk, hanem Critical Mass van. Örültünk. Főleg, hogy sikerült egy adag forró vizet vinnünk az útra Leventének. Természetesen tápszer nélkül, mert azt otthon hagytam:) Szerencsére nem akart enni, pedig kajaidőben mentünk félig. Vagyis direkt megetettem indulás előtt, de nagyon-nagyon keveset evett csak, én meg nem tudtam, hogy meddig kell majd várakozni az ügyeleten.

Az ügyelet nagyon vicces darab. Amikor a portás útbaigazított minket, hogy az úton jobbra, majd lifttel a 2. emelet, akkor nem számítottam arra, hogy az út végén tényleg egy lift lesz, a ház oldalán kívül:)) Szerencsére senki nem volt a váróban csak egy ember volt bent épp. A doktornővel teljesen meg voltam elégedve, nagyon alaposan megvizsgálta a gyereket. Meg jól kikérdezett minket. Szóval nagyon profi és lelkiismeretes volt, ifjú kora ellenére. Kaptunk pár kiegészítő infót is, aminek nagyon örültem, mert kicsit megnyugtatott. Pl. hogy éjjel-nappal hidegpárásítani kell a gyereknek, illetve nyitott ablak mellett aludjon. És orrcsepp is kell, napi 3-szor, bár azt még nem vettük meg hétvégén. Egyébként szombatra szinte teljesen elment a hangja, és elég kimerítő volt, hogy nem tudtam magára hagyni, mindig egy légtérben kellett lennünk. Mert ugye Kincső az levakarhatatlan Leventéről. De nem tényleg nem tudtam másik szobában altatni sem, hiszen nem hallhattam, ha sír... Percenként átmenni megnézni, pedig megint nem egy pihentető elfoglaltság.

Mára már megint beteg kismacska hangon nyávog, úgyhogy kezd visszatérni a hangja:)

Bence kezd többet és csúnyábban köhögni, bár Kincsőhöz képest még nem vészes, Kincső pedig még mindig nagyon náthás, és csúnyán köhög, és sokat. Tegnap egész délután levegőn és napon voltak anyuéknál kint a kertben, ma pedig egész délelőtt a Kopaszi-gáton voltunk Renivel. De ahelyett, hogy a meleg, a jó levegő és nap kiszívta volna belőlük a náthát, Kincső délutánra belázasodott, Levente meg szerzett pár napkiütést. Elment róla kicsit az árnyék, és a karja egy 3 centis szakaszon fedetlen volt... Kincső lázát meg csak azért mértem meg, mert a homloka teteje melegnek tűnt (máshol nem is volt meleg). Pedig jól volt, jött-ment, kicsit hisztizett (az mondjuk állandó), de ásítozott is. Inkább az volt gyanús:) Aztán legnagyobb megdöbbenésemre 38,1 volt a láza (hóna alatt). Nem látszott rajta, és tényleg meleg sem volt különösebben. Este kapott kis hűtőfürdőt, az 37,2-re levitte a lázát, bár azt hittem nem, mert elég melegnek tűnt este az ágyban:) Bence pedig azt mondta fekvés után, hogy fáj a füle, amitől kicsit ideges lettem, mert Süvinek egy hete fáj legalább, és nagyon. Ez nem a bölcsis vírus neki, hanem a munkahelyi. Aztán nem szeretném, ha Bence abból is szedne magára. Mindenesetre holnap nem megy bölcsibe, és délután megnézetem az összes gyereket az orvosnál. Vagyis előbb kiderítem, hogy ki ügyel és mikor, mert Kenderesi szabin van.

Ja, és az elmúlt napokban Kincsőnek előbukkant a 4. rágófoga is.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr285518751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása