Hi!

Én úgy gondolom, hogy valakinek van vagy teje, vagy nincs. Akinek általában nincs, annak mindegy, hogy mennyit iszik, eszik, használ csodaszereket, nem lesz egy tejcsárda. Akinek meg van teje (lásd Hédi példája), az lehet 20 kiló vasággyal 2 hét alatt, lehet vegetáriánus, elfelejthet enni 2 napig, mégis tud akár két gyereket is szoptatni egyszerre. Úgyhogy nem hinném, hogy az étkezés alapvetően jelentene bármit is. Persze, segíthet, ronthat, de nem ettől függ minden.

Én már így is, úgy is csak ideig-óráig szoptatok, és ha ezt befolyásolja a fogyókúra, akkor befolyásolja. És akkor onnantól csak tápszert fog kapni a gyerek, és ennyi. Ha nem befolyásolja, akkor meg kap mindkettőt. Én nem a szoptatástól fogom függővé tenni az életemet, mert én ilyen "szar anya" vagyok, de ezt vállalom. Tudom, a gyerek az első, neki anyatej kell. Rossz anyát választott odaát, ennyit tudok mondani:) Bence és Kincső is elég jól állnak még, mint tápszeren felnőtt babák, remélem Levente - mint egyazon húsból, vérből lévő baba - sem fog másképp reagálni az anyatej hiányára.

Persze, kapom én a burkolt célzásokat a családtól mindenhonnan, hogy a szoptatás, a szoptatás. Az első két gyereknél is kaptam. Szóval, fogyókúrázni fogok, mert ilyen hülye egocentrikus vagyok, és fontosabb a kinézetem, mint a gyerek egészsége. Persze. Vagy csak realista vagyok, és szigorú időrend szerint élek, hogy mi és mikor fér bele az életembe, és mikor időszerű. Talán rosszul gondolom, de az én dolgom eldönteni.

Köszönöm a figyelmet, ennyit szerettem volna a megvallani:)

Aztán 20 év múlva, ha Levente ezt elolvassa, akkor majd mérgesen a fejemhez vágja a .. az akármit, amit akkor olvasni fogunk majd. A 3D-s digitális papírját... Hogy én mit tettem vele:) És a hátralévő életemet ezen töprengve, és magamat emésztve fogom eltölteni, hogy ezt elcsesztem.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr15518739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása