Hi!

Este 8-ra mindhárom gyerek aludt, hurrá!:)

Megtörtént a főpróba, lementem ma 2 gyerekkel a játszótérre! (Bence anyunál volt délután.) Teljesen simán ment minden. Kincső felállt oda, ahol ülni kellene, és így nagyszerűen tudott kapaszkodni, azaz tolta a babakocsit:) És le sem akart szállni útközben, sem odafelé, sem visszafelé. A játszótéren gyönyörűen játszott, csak néha kellett odamennem hozzá (pl. hintába tenni), amúgy nagyon önálló volt! Néha szerzett egy-egy motort, odacipelte hozzám, hogy tegyem fel rá, de egy hangja nem volt. Nem húz maga után, nem kell ott lennem vele, cserébe minden apukát jól megnéz magának...:) És mosolyog rájuk... Levente pedig egy hang nélkül aludta végig a bő másfél órát, míg házon kívül voltunk. A játszótér pedig tele volt ismerősökkel! Mindenki megállapította, hogy milyen nagyon nőtt a másik gyermeke tavaly óta, váltottunk pár szót, úgyhogy kezdődik a játszóteres szezon jövő héttől, ha az időjárás is úgy akarja:) Mi fel vagyunk készülve! Levente betölti a 6 hetet is, Kincsőnek megvan a fellépő, Bence meggyógyult, mehet bölcsibe, úgyhogy bizakodó vagyok.

Levente viszont megint szörcsög, és kicsit nyugtalanul alszik:( Sőt, fel is kelt, pedig már az esti hosszú alvás első szakaszát aludta:(

Holnap pedig mindenkit csinosba kell öltöztetnem, mert dédi szülinapját fogjuk ünnepelni, aki idén 80 éves! Idén mindenkinek kerek évfordulója van:) Nekem is, apunak is, dédinek is:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr195518736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása