Hi!

Bence köhögése nem javult az elmúlt napokban, úgyhogy ma anyu levitte az orvoshoz, és kapott jó sok gyógyszert. Igazából az elmúlt x alkalommal is ugyanez volt a baja, és kb. 5 féle köptetőm volt itthon, de nem használtak. Tegnap délután elkezdett csúnyábban köhögni, ezért ment ma orvoshoz. Időben, mert délutánra láza is lett szegénykémnek:( Idáig tök jól volt, csak köhögött, ma meg pont az orvos után belázasodott... Anyu elvitte estére, mert Bence teljes embert kíván, aztán az meg sajnos még nem megoldható, hogy az egészségeseket vigyék el tőlem, hogy a beteggel foglalkozhassak. Levente még anyához van kötve:) Délutánra Kincső is elkezdett köhögni, de nem hurutosan. Holnap felhívom Kenderesit, hogy a Bencének felírtak közül miből adhatok Kincsőnek... Levente meg remélem nem kap el semmit!!

Megnéztem, hogy ez a bronchitis cucc az egyik leggyakoribb gyermekbetegség. Azaz az egyik leggyakoribb légúti gyermekbetegség, bár általában szerintem vagy (vírusos) légúti, vagy emésztőszervi baja (azok is talán vírusosak) van egy gyereknek. Vagy vírusos kiütése, mint pl. bárányhimlő. De az ritkán fordul elő, normálisan egyszer egy életben:) Tehát a gyakran visszatérő, sok gyereknél előforduló betegségek közt előkelő helyen szerepel, a nátha, a torokgyulladás, és egyéb gyulladások (fül-, arc-, homloküreg) mellett. Amik lássuk be sokkal durvábbak. Még egy torokgyulladás is szerintem. Bencének ilyenjei még nem is voltak szerencsére - kivéve persze a náthát.

Mielőtt elfelejtem: ma, április elsején, megszületett Hédiék 3. babája, és kislány lett! 3,5-4 kiló körüli, és még nincs neve:) Innen is gratulálok nekik! (Érdekességként megírom, hátha valaki nem tudja, hogy Hédi mindhárom gyerekét otthon szülte.)

Mára ennyi, fáradt vagyok, fürdeni akarok, szakdogát kéne írnom.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr115518727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása