Medellin 2010.03.18. 22:33

Helyzetjelentés

Hi!

Bence életét mostanában ezek töltik ki: éhes, de egyfolytában, álmos és fáradt, ezen kívül halálra szekálja Kincsőt. Az etetés baromi szórakoztató. Bence, szokásos tempójával, megreggelizik másfél óra alatt, majd kijelenti fél órára rá, hogy éhes:))) 2-3 szelet kalácsot lazán betol egymás után. Persze válogatós is lenne, ha hagynám. Na jó, sokszor hagyom. Semmi mást nem lenne hajlandó enni ketchup-ön kívül, ha nem mondanám neki minden alkalommal azt, hogy elfogyott, majd apa hoz:) Vagyis mindent hajlandó enni, ha ketchup is van a tetején. De a vajas, vagy akár lekváros kalácsra nyilván nem teszek, még az ő kedvéért sem... Az alvása megint szuper. Egyből elalszik este, meg sem nyikkan jó esetben, majd reggel aludna, amíg lehet. Általában felkel Kincsőre, de mostanában ez sem érdekli. Kihozom Leventét, vagy Kincsőt, ő felkel rá, de mondom neki, hogy nyugodtan aludjon tovább, ő meg így is tesz. Már nem zavarja, hogy akkor lemarad valamiről. Inkább alszik. Ma pl. 3/4 9-kor kelt fel! 8-kor már aludt este. Holnap viszont ki kell vernem az ágyból korán a bölcsi miatt:)

Ma én is 3/4 9-kor keltem:)) Kincső anyunál aludt, úgyhogy végre pihenhettem. Mostanában nem nagyon alszom 5 óránál többet összességében. Mert azt is sok részletben alszom ugyebár. Úgyhogy ma jól indult a napom! Kincső délelőtt hazajött, akkor ölték pár órát egymást Bencével. Aztán Lívia elvitte Bencét 1-kor. Szörnyű, ahogy Bence viselkedik Kincsővel. Kincső leülne, játszana, de Bence egyből odamegy, és elveszi tőle a játékát. Mindegy mi az, de az éppen akkor Bencének is kell, bár soha kezébe sem vette. De akkor ő akar vele játszani, de pont csak addig, míg Kincső mással el nem kezd játszani. Mert akkor Bence is azzal akar... Kincső költözködik a szobában körbe-körbe, Bence utána, és az a programja, hogy az őrületbe kergeti a lányomat is, meg engem is. Aztán meg verekednek persze. Kincsőnek elege lesz, odacsap, Bence meg vissza. Vagy Bence nem engedi oda egy játékhoz, úgyhogy eltolja, ellöki Kincsőt. Akkor is ordítás van. Kincső is ordít, meg én is:) A szomszédok már tuti elmebetegnek hisznek. Nyáron ez még jobb lesz a nyitott ablakoknál. Az utca is annak fog hinni:)))

Kincsővel megint megszenvedtem a délutáni altatást. Ma nagyon kíméletes voltam, bármit csinálhatott, csak az ágyból nem mászhatott ki. Semmi szigor nem volt, csak kérlelés, puszilgatás, stb. Aztán Levente bezavart, de később megint kezdtük a mókát. Nem tudom mennyi értelme volt, egy kicsi biztos, de 1/4 4-kor aludt el végül. Ha úgy vesszük ebéd után szoktam (volt) letenni. 12 és fél 1 között. Ilyenkor pont 10 mp. alatt aludt el. Még a kiságyban. Ehhez képest a fél életem altatásra megy el, és így sikerül 1/4 4-kor elaludnia... És Bence itthon sem volt! Mi van, ha itthon van? Levente meg hol üvöltött a másik szobában, hol bealudt. Aztán 3-kor bevittem etetni, aközben aludt el Kincső. Esélytelen.

Aztán anyu megint elvitte Kincsőt, megint ott is alszik - Süvi csapatépítő tréningen van, amúgy is kellett volna segítség - Bence 6-kor jött haza Líviáéktól, 8-kor már aludt, Levente meg alszik ezerrel, holott 9-kor lett volna a következő etetés. 22:20-van most. Remélem egész éjjel ébren lesz cserébe... Szakdolgozatot akartam ma írni, de vasalás lett belőle. Igaz, még a felénél sem tartok, de haladok. Holnap pedig Bence bölcsibe megy egész napra, anyu majd hozza-viszi Kincsőt (nála lesz, de dolga is van, akkor áthozza), úgyhogy holnap napközben írok szakdolgozatot. Remélem. Ha Levente is hagy. Bár, ha másképp nem megy, gyerekkel a karomon is tudok írni. Kincső óta tudom, hogy gyerekkel a karomon még vasalni is tudok, ha a szükség úgy hozza:)))

Most meg mennék megetetni Leventét álmában, hogy aludjon is tovább, csak az a gond, hogy nem hajlandó álmában enni:) Már próbáltam párszor, de ki sem nyitja a száját, hiába minden csel:) Annyira édes, amikor mélyen alszik:) Lehet piszkálni, puszilgatni, töfögetni, max. csak elmosolyodik álmában:)) Ma egyszer úgy keltettem fel enni (muszáj volt, mert Bence fürdetését nem akartam tovább csúsztatni), hogy átöltöztettem zsákba és tisztába raktam:) (Természetesen fordítva történt a dolog:) Eközben csak felkelt, és pislogott nagyokat, hogy mi van:) Amúgy bírja a vizet. Soha nem sírt még fürdetéskor, vagy fenékmosáskor.

Megyek, felébresztem, fél 11 van már. 11-re végzünk, hátha elmehetek aludni utána. Ha nem akar ébren maradni... Mert a 3 órás etetése óta lényegében megállás nélkül alszik... Mondjuk délelőtt és 3-ig is sokat volt ébren. Reméljük a legjobbakat!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr465518715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2010.03.18. 23:31:35

Bence pócomat megfuttattam ma :) Lementünk labdázás céljából, de persze viaskodás lett a vége :)) Fagallyakkal hadonásztunk, kardozni akart, közölte, hogy ő a lovag én meg a sárkány...:)) Mókás gyerek :) Persze sokszor rá kellett szólnom, de amúgy imádom :) És úgy eszi a szeletelt banánt mint egy kutya :) nem ám kézzel :) Szegény Kincsőkémet nagyon megviselheti az elmúlt 2 hónap...:( És Téged is, de mennyire! Szívesen segítenék, de sajnos Kincső még nem kötődik annyira hozzám, mint mondjuk a két anyukánkhoz:) nem tudnám úgy lefoglalni...bár múltkor marha jól elvoltunk, csak akkor lázasodott be... Puszi

8249 2010.03.19. 09:58:40

:) Igen, Bence is azzal kezdte itthon a beszámolót, hogy ágakkal verekedett:) Ezt többször is közölte velem nagyon-nagyon lelkesen:) Persze mondtam neki, hogy azt nem szabad, de ez persze nem így megy:)Ha ti ezt játszottátok, ő akkor ettől boldog, de ha felém merne közelíteni egy fadarabbal (eszébe sem jutna szerintem), akkor az az ág kettőben végezné be pályafutását, és jó messzire tőlünk. De legalább mással kiélheti ilyen irányú hajlamait:)

Dóri 2010.03.19. 18:44:21

Hát néha rá kellett szólnom határozottan. Először azért, mert már fájtak az ütései. Aztán meg azért, hogy ne menjen a tüskésszerű bokorhoz, ha nem akarja kiszúrni a szemét. Aztán meg azért, mert kezdte letaposni másnak a nyíló virágait. Aztán minden hülyeségért rászóltam, ami nem tetszett, végén megfenyegettem, hogy ha nem hagyja abba, nem játszom vele :) Meg felírtam a nevét egy tégladarabbal, betűztem, felolvastam egybe tagoltan, kérte, hogy írjam le Kincsőt, majd Leventét, Anyát és Apát :))) Úgyhogy a komplett család nevét leírtam :D Na, nagyon élvezte ám ezt a harcot :) Én meg már úgy kifáradtam. Néha elvettem tőle, mert rossz volt, akkor sírósra görbült a szája, és hisztizett, hogy "neee, add vissza!!" Neeee, brühühü, akkor már a kezébe nyomtam:) Anyai és apai szigor van otthon, én nem tudok ilyen szigorú és kőszívű lenni vele, azért olyan gyakran nem vagyunk együtt :) Egyébként nagyon vékony gallyakkal játszottunk, szóval nem annyira veszélyes, de nyilván tudnia kell, hogy nem akárhol és akárkivel szórakozhat ilyennel :) Addig örülj, hogy van egy lökött sógornőd, aki lemegy gyerekbe Bence kedvéért :DD Puszi
süti beállítások módosítása