Medellin 2010.03.15. 20:32

Röviden

Hi!

Az éjszakánk megint nem volt pazar. Levente 2-kor kelt, utána nem akart aludni, azaz néha elaludt - a karomban - de ahogy letettem, már visított is 5 perc múlva. Voltam olyan gonosz, és simán átköltöztettem a halakhoz, ordítson nekik. Bencénél még megcsinálhattam, hogy nem alszok éjszaka, mert max. ledőltem napközben a gyerekkel. Kincsőnél nem tudom mit tehettem meg, és hogyan, de azt jelenleg már nem tudom vállalni, hogy se nappal, se éjszaka nem alszom. Így sem aludtam semmit  2 és fél 6 között. Ami lássuk be, hogy nem hangzik túl jól. Kincső pedig óránként, fél óránként ordított fel. Az csak a bónusz volt. Fél 7-kor boldogan visongva rohant ki négykézláb a szobájából, mert meglátta a macskát az előszobában, utána bezártam, és 1/4 8-kor arra keltem, hogy valamivel veri az ajtót bentről... Úgyhogy csak ilyen max. fél órákat szenderegtem. Még jó, hogy 11-kor lefeküdtem szoptatás után!

A délelőttünk kicsit nehézkes volt, mert Kincső nyűgös volt, Bence le nem szállt róla, Levente meg nem aludt. Délutánra anyu elvitte Bencét, elmentek v.mi előadásra is a Budaörsi Játékszínbe, meg ott is alszik ma. Úgyhogy Kincső nyugodt volt már délután, viszont Levente továbbra sem aludt... Néha elaludt fél órára, órára (2 sírás közt), de ma elég nyugtalan volt. Én attól féltem, hogy nincs elég tejem, de Lívia szerint a szeles időjárás az oka. Remélem. Talán Kincső is azért aludt ilyen rosszul ma este... De mivel egész nap ébren volt, remélem éjszaka most aludni fog! Meg este is, mert akkor írok szakdogát...

Na, megyek is, mert a csöppség bármikor kelhet enni, aztán ugranom kell, nehogy felébressze Kincsőt:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr85518713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása