Hi!

Mikor hazaértem, Süvi az alábbi sztorival fogadott:

Bence nem akart fürdeni menni, hisztizett, bebújt az asztal alá, meg mindent kitalált. Süvinek egy idő után nem volt jobb ötlete, egyszerűen közölte a gyerekkel, ha nem jön fürdeni, akkor felhívja anyát, elmondja neki, és akkor anya veszekedni fog:) Erre állítólag Bence kipattant az asztal alól, beszaladt a fürdőbe, és nekilátott vetkőzni, közben azt mantrázta, hogy anyát ne hívja fel apa, és anya ne veszekedjen:))

Süvi szerintem kicsit visszás a helyzet idehaza, hogy nem neki van tekintélye, mint apának, hanem nekem:) Mert én ugye egész nap nevelem őket, ő meg a játszópajtás munka után. Amúgy Süvi szerint én megállás nélkül veszekszem vele, de megnyugtattam, hogy a gyerekekkel is:) Szép is lenne, ha 3 kicsi a fejemre nőne! Azt hiszem a pszichiátrián köthetnék ki rövid időn belül... Szerintem már Kincső is tudja, Bence meg pláne, hogy meddig mehetnek el, mert onnantól anya kiereszti a karmait és a hangját, és az lesz, amit ő akar. Lehet bármilyen hiszti, meg visítás. Anya szíve kőből van ilyenkor, és nem hatja meg semmi. Szegény beterrorizált gyermekeim, nagyon sanyarú sorsuk van mellettem:))) Szót kell fogadniuk:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr1005518699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

90700 2010.02.24. 12:50:13

Terroranya? :)))))) Nem hinném! Kitartást kívánunk, és küldjük neked a pozitív energiákat, meg mindenfélét, hogy könnyen átvészeld ezt a néhány napot a picur érkezéséig! :) A Hunor nagyon szép név! Nálunk is esélyes, feltéve, ha tényleg kisfiú lesz... ;)

8249 2010.02.24. 20:56:41

Köszi! Pozitív energiákat szívesen fogadok!:) Tényleg köszi, hogy ti is gondoltok rám! Remélem veled minden rendben, és jól érzed magad!
süti beállítások módosítása