Medellin 2010.01.22. 23:23

Kicsi okos Kincső

Hi!

Túl vagyunk Bence második bölcsis napján is! Reggel úgy húzott el itthonról anyuval, hogy alig láthatóan intett csak pápát a lépcsőről:) Anyu alig tudta átöltöztetni, mert már rohant volna be a többiekhez:) Én mentem érte Karcsival, míg Dóri az alvó Kincsőre vigyázott. Bence az öltözőszobában ült egy szintetizátor mellett (gondolom oda menekítette a kincsét), és jó fáradt volt:) Eléggé leterheli a sok élmény, de ettől függetlenül nem akart itthon lefeküdni. Erika (a tulaj) nagyon sokat dicsérte, hogy milyen barátságos, nyílt, kedves, aranyos, meg minden. A foglalkozásokon (és ahogy értelmeztem az evéseken sem) vesz nagyon részt, mert még egész nap felfedező körúton van:) De ez normális szerinte. Úgy mentünk el, hogy Bence már ott mondta, hogy jön vissza:) És adott puszit Erikának is:) Ügyes pici fiam:)

Kincső jól van, nem fázott meg, nála a tüsszögés és az éjszakai kicsi orrfolyás pont egy napig tartott. Tud már "kerekecske gombocskát" is játszani, de úgy, hogy ő rajzolja a köröket az ember tenyerébe, és mondja hozzá, hogy "keee". Ja, vagy a sajátjába. És nem győzöm minden nap leírni, hogy mennyire el vagyok képedve az eszén. Bár azért mindig hozzá is teszem, hogy lehet, hogy ez a normális az egy éves gyerekeknél, de Bencénél nem ez volt! Ha majd a harmadik gyerek is egy éves lesz, akkor már tudok olyat is állítani, hogy nem személy, hanem nem függő esetleg. Most pl. olyat csinált, hogy látta, hogy almát reszelek neki. (Székrekedésre nem lehet almát enni, mert fog, DE a reszelt alma hajt. Már ezt is tudom.) Míg etettem, addig nyújtózott, míg el nem érte az almacsutkát a tálcán. Utána pedig addig vergődött, míg hozzá nem fért az asztalon álló reszelőhöz, hogy az almát oda tudja "dörgölni" hozzá. Azaz egyszer látta, és akkor ő onnantól már csinálná is. (Mint ahogy már próbálkozott is ismét.) Ha megszerez valami wc-papírt, zsebkendőt, popsitörlő kendőt, akármi hasonlót, akkor már törli is az arcát, kezét, vagy elkezd felmosni vele! És ez nem vicc:)) Négykézláb áll, fogja a rongyot, és dörgöli vele a padlót, vagy a szőnyeget. Takarít.

Én kicsit komfortosabban érzem magam. Tegnap egész nap egy konferencián voltam, azaz ültem egész nap. Ettől úgy meglepődött a csöppség a hasamban (hogy egész napos nyugi van, nincs rohangálás), hogy kinyújtózott! És végre a hasfalamat rugdalta. Meg próbálta elérni a gyomrom, meg a bordáimat! Nagyon elégedett vagyok:) És azóta se tette vissza a lábait a medencém környékére:) És csak ennyi kellett hozzá, hogy üljek sokat. Széken, nem kanapén:) És éjszaka azt is felfedeztem, hogy kevésbé fáj, és jobban tudok mozogni, ha az időm nagy részét a jobb oldalamon fekve töltöm. Talán pont úgy nyomódik vissza a medencecsontom a normálisba. Vagy valami.

Akkor röviden ennyit írnék. (Én 2 napja nem haladok a szakdolgozatommal, mert épp technikai akadályokba ütköztem. Sokba. És sok időmet elviszi. De már 12 oldalnál tartok!:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr355518676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása