Hi!

Kincsőt épp lefektettem, Bence pedig fél órán belül hazaér, úgyhogy van pár percem írni:)

A legfontosabb esemény, hogy Bence ma van először bölcsiben! Azt nem állítom, hogy nem tudtam emiatt aludni éjszaka (jó, nem tudtam, de arról Kincső tehetett), meg gyomorgörcsöm volt, meg hasonlók, de azért kicsit furcsa érzés volt. Az eszemmel tudom, hogy Bence nagyon ügyes, okos, kiegyensúlyozott, és semmi baja nem lesz attól, hogy leadom idegen környezetbe. De azért nem tudhatja az ember... Azaz még most sem tudom, mert még nincs itthon:) A gondozók mondták, ha gond lenne, hívnak. Helyette küldtek egy mms-t, hogy Bence szépen játszik...

Bencét egy pillanatig sem izgatta, hogy elmegyek, rám se figyelt! Mikor már kabátban és csizmában álltam az ajtóban, akkor is csak A Sárkányt jött oda megmutatni, majd szaladt vissza játszani. Még puszit sem adott rendesen, annyira más kötötte le a figyelmét. Magyarán totál le voltam sz*rva:) De ez jó elméletileg:) Anyu megy érte, ő majd kifaggatja a gondozókat, hogy mi volt, aztán majd megírom. Remélem Bence is tart majd egy kis élménybeszámolót, azon kívül, hogy "jó volt", meg "sárkány", meg "gyerekek". Mert kb. ennyit fog megosztani velem, ahogy ismerem:))

Tegnap ugye vérvételen voltam, új a rendszer, sorszámot kell húzni, így 10-en is álltak előttem, mint sürgősségi esetek... Idáig mint kismama egyből mentem az ablakhoz, vagy akár 2 kismama is állt előttem. Amúgy jó az új rendszer. Amúgy tényleg jó, csak az én jelen állapotomnak nem az:) Kincső meg anyunál aludt, és igazából nem aludt. Egész éjszaka sírt, úgy 10 percenként, de kiderült azért, mert ő is be akar náthásodni. Egész nap tüsszögött, meg most este is sokszor felkelt már nem sokkal fektetés után is, mert nem kapott rendesen levegőt. Kapott, csak nem a megszokott módon, aztán zavarta. De úgy látom, kb. annyira fogja ledönteni őt is a lábáról, mint Bencét. Semennyire. 2 nap, azt csók. Bencének ma már semmi baja - tegnap sem volt igazából - és Kincsőnek, ha lehet, még enyhébbek a tünetei. De annyira édes!!! Tüsszög ugyebár, én meg mondom utána, hogy hapci. És simán megtanulta! Fülig ér a szája, mond egy nagy "aaaaaaa"-t, majd felemelkedő hangsúllyal lezárja egy jó hangos "ti!"-vel:)) És iszonyat élvezi:) Le is kameráztam, majd felteszem. Igazából a többit is feltöltöttem már a gépre, csak nehézségeim adódtak, amit még nem volt időm megoldani. (Aranyos voltam, és átkonvertáltam nektek avi-ba, de ezáltal egy 0 kb-s avi-s fájl lett az eredmény. Akkor töltöttem le hozzá konvertáló programot, még át kell bújnom, hogy mi nincs jól beállítva, vagy letöltök egy másikat. Ha lesz időm:))))) Hát persze:)

Én nem állok a helyzet magaslatán, de igazából már megszoktam. A gyerek kedvenc időtöltése, hogy nem rugdal, hanem megtámaszt és feszít. Ez a medencecsontomra vonatozik természetesen. Ha odébb lép véletlenül, akkor kilép az oldalamon egy kicsit. Na, mindenesetre ennek köszönhetően már úgy szét van csúszva mindenem, hogy abszolút bicegek, másképp nem is tudok járni, és a bal oldali farizmomban folyamatos izomláz van, mert valahogy oda esik a terhelés a felemás járásom közben. Felülni, felállni, fekvésben megfordulni egy év. A bal lábamat tudom emelni zokni és cipővételhez, a jobbat nem. És nem a hasam miatt, hanem a csontjaim és ízületeim szétcsúszása miatt. Nem baj, a 6 hetet már fél lábon is, utána jobb lesz. Aztán irány a csontkovács:) Jobb leszek, mint újkoromban:) Ja, és akkora vagyok már, mint egy bálna! Komolyan! És még 6 hét. Komoly:)

Épp azon elmélkedtem, hogy már csak 6 hét van kb, és egyáltalán nem izgat a szülés gondolata. Pedig nagyon úgy voltam vele, hogy inkább ez alkalommal hozza már a gólya... De most csak olyan formán gondolok a szülésre, hogy legyek már túl rajta:) Már, ha van időm a szülés gondolatával foglalkozni...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr325518675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása