Hi!

A késői és nehéz elalvás után kicsit mozgalmas éjszakánk kerekedett. Nem annyira, de az azért furcsa volt, hogy Bencét is mindig ébren találtam. Sosem derül ki, hogy Kincső kelt többször, és arra riadt fel Bence - bár sosem szokott - vagy Bence kelegetett fel, és arra riadt fel Kincső minden alkalommal. Persze már 8 előtt ébren volt mind a kettő, mert miért ne:)

Kincső nagyon édes volt egész délelőtt! Nem volt hiszti, nem volt veszekedés Bencével, teljesen idilli volt a hangulat. Mármint az átlagoshoz képest:))) És nem nyűglődött, nem volt álmos, azaz egyáltalán nem aludt délelőtt! De meg se próbáltam letenni, mert egy hang nélkül játszott és tett-vett egész délelőtt. Ebéd után tettem csak le, akkor egy órácskát aludt, ami után viszont nyűgös volt egy ideig.

Lívia hozott ma nekünk ebédet (köszönjük:), meg elvitte Bencét kicsit sétálni. Tényleg csak egy kicsit, mert Bence beszámolója így hangzott, miután megkérdeztem, hogy "Na, mi volt?": "Kacsák! Fáztunk!" :))

Délután pedig Lola jött át. Tök jó volt, mert csomót foglalkozott a babákkal, én meg végre ülhettem a fenekemen a kanapén:) Bence így szólította: "Joja":)

Bence ma többször is becsapott. Azt mondta, hogy pisilnie kell, aztán mégsem kellett:) Csak épp mezítláb akart tapicskolni a kádban és szemügyre akarta venni a tisztálkodási szereinket:) Kinézett v.mi ősrégi Lush akármit, amit vízbe kell önteni, és amin egy rajzolt fej van. És azt most minden alkalommal körbecsodálja. No mindegy. Este apát is becsapta. Már pizsiben volt, épp meséltem Süvinek, hogy ma miket alkotott Bence a fürdőben, amikor hirtelen rájött, hogy pisilnie kell, de csak apával! Bevonszolta maga után, majd persze nem pisilt:) Ma egyszer viszont bepisilt. Ezért félig én lennék a hibás, de igazából nem. Ugyanis épp kiabáltam (na jó, inkább már ordítottam) velük, mert nem fogadtak szót. (Kincső lapozgatni óhajtotta a könyveinket, azt viszont tilos. Többszöri felszólítás ellenére sem hagyta abba tevékenységét, pedig tudja, hogy a nem, az nem. És Bence is ott asszisztált, bár ő tényleg tudja, hogy szabad. Inkább azzal foglalkozott, hogy mindig becsukta a könyvet, amit Kincső kinyitott. 5. alkalom után viszont kieresztettem a hangom a gyengébb felfogásúak kedvéért. És akkor állt a két kis tökmag az asztalnál, néztek rám nagy szemekkel, majd Bence kijelentette: "pisi":) Az akkor már azt jelentette, hogy a nadrágjában van:) Persze nem az ijedtségtől pisilt be, mert egyik gyerek sem ijedt meg. Olyanok vagyunk, mint egy jó olasz család, itt mindig ordít valaki... Csak épp azzal volt elfoglalva, hogy rám figyelt, nem arra, hogy pisilnie kell.

Volt ma egy másik mókás pisiltetős esemény, bár ez nem az én nevemhez fűződik:) (Engedélyt kaptam a megírására!) Lívia épp nálunk volt, Kincsőt ebédeltettem Bencének pisilnie kellett, úgyhogy Lívia kísérte ki. Lívia pár perc múlva megjelent a konyhában Bence alsónadrágjával, hogy sajnos nem vette észre, hogy az is a gyerek fenekén volt (rálógott a póló), és konkrétan az alsónadrágba pisilt Bence:)) És, mintha ez nem lett volna elég, míg kijött hozzám, addig Bence beleállt a bilibe, és úgy várta vissza a mamát, hogy vígan taposott a pisiben:) Ez a móka persze csak Líviának szólt külön:))

Még a könyvekre visszatérve. Kincső később megint a könyvek táján járt, jól ráförmedtem, úgyhogy már indult is vissza tőlük. Az egyik kezét felemelve. Odaballagott hozzám, majd mikor odaért, lecsapott rám a kezével! Konkrétan visszavágott a kis harcias amazon, mert rá mertem szólni!:)

Esti fürdetés: Bence fel-alá mászkált a kádban, mert valami játékokat gyűjtött be. Kincső viszont épp felnézett, és felfedezte, hogy ott lóg Bence kukija, és már le is csapott rá:) Azaz minden alkalommal, amikor Bence elhaladt mellette:)) Bence meg mindig eltakarta, majd kijelentette jó hangosan: "A kukit, NE!" :))) De az a hangsúly mellé:)) Nem volt mérges, meg nem csapott oda Kincsőnek, csak mindig kijelentette - inkább nekem:)

Délután elég sok nyűgöm volt Bencével. Bepirosodott nagyon a feneke, és fájt neki. Hogy mitől, az rejtély, mert szinte egész nap nem volt rajta pelenka. Aztán már nadrág sem, hogy szellőzni tudjon a bőre. És nem akart leülni, meg semmit sem csinálni, csak hisztizett, hogy fáj a feneke. Ha bekentem, akkor még jobban visított, hogy fáj. Fürdéskor is ezt hallgattam, meg úgy egyfolytában. De minden baja lett. Épp fájt mindene, épp éhes volt mindig, és épp ugráltatnia kellett engem mindenért 5 percenként. A feneke miatt amúgy tényleg szenvedett, nagyon sajnáltam szegényt:( De, hogy mitől lett olyan??? A hintőpor aztán segített. Viszont Süvi ma egész nap nem volt itthon, 8-ra ért haza, és amit én megőszültem addig a két gyerekkel... Jó, persze minden héten van olyan nap, amikor egyedül vagyok itthon velük este, de a fenék-mizéria miatt ez most sok volt:) Mert Bencével amúgy nem kell foglalkozni, ő már nagy. De most mindennel és mindenkivel egyszerre kellett foglalkozni. Azért megjegyzem, hogy 8-kor már glédában állt a lakás, Kincső aludt, Bence meg csak azért nem, mert apa akkor ért haza, és kaptak még negyed órát:)

Én ma már sokkal jobban vagyok. Bébikém átrendezte magát, és megint az oldalamat és a hasamat rugdossa. Még kicsit bicegek, de ennyi volt az összes bajom ma. Mondom. Egyik nap ilyen, másik olyan.

Fontos közlemény

Következő bejegyzés január 11-én este várható. 11-én két tárgyból is vizsgám van, viszont 8-9-10-én el vagyunk utazva Süvivel. Tehát most a héten kell tanulnom rájuk + vasárnap este. "Nyaralni" nem viszek tanulnivalót, de netközelben sem leszek. Lehet, hogy esetleg felbukkanok pihenésképp egy-két szó erejéig, de nem ígérem.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr715518664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sunshine22 2010.01.03. 23:01:03

Óh :) Micsoda újabb sztorik :))) Nagyon izgalmas mindig a blogod :) Hát hiányozni is fog, mint írtad, jó egy hétig nem írsz :( De persze fontos a tanulás, és szerintem azért néha címszavakban írd fel a bloghoz valókat, el ne felejtsd :) Puszi
süti beállítások módosítása