Hi!

Kicsi Kincső ma 1 éves! :)))

Boldog szülinapot neki:) Ma már mindenki felköszöntötte és szerencsére sok hasznos ajándékot kapott! 2 köszöntése is volt, egy anyuéknál - oda jött a keresztapja is - meg egy itthon, ahová meg a keresztanyja, azaz Dóri jött:) Meg persze Líviáék is:) Kincső nagyon édes volt, de késő délutánra nagyon elfáradt, sok volt neki a folyamatos nyüzsgés, meg a "tömeg". Ehhez képest fél 9 van, és ott vihognak Bencével az ágyban... Azt hittem már alszik, mikor Bencét 8-kor letettem, de úgy tűnik tévedtem. Vagy nem aludt még elég mélyen, ezért felriadt. Ilyen is rég volt - bár nem is hiányzott...

Kincső 1 évét csak akkor lenne értelme most összefoglalnom, ha Bencéét is mellé tudnám állítani, hogy lássam, vele mi volt ennyi idős korában. Akit érdekel, keresse vissza 2008. április 14. környékén:)

De az tuti, hogy már tipeg, egyedül játszik, tud tapsolni, integetni, imádja a Csip-csip csókát, meg a Boci, boci tarkát. Sokszor felkel éjszaka, napközben már nem hisztizik csak úgy, de Bence miatt igen, aki nem hagyja élni. Nem tudom, hogy hány kiló, és hány centi, de ha nem is holnap, rákövetkező hétfőn elviszem védőnőhöz, mert nekem is kell menni. Holnap mentünk volna, de más programom alakult:) Ezen kívül reggel-este még tápszer kap, de napközben mindenevő. És sokat is eszik:) Beteg nem igazán volt az egy év alatt. Egy-két enyhe nátha, meg egyszer pöttyös lett v.mi allergiás reakció miatt. De az nem is igazi betegség:) Másra most nem is emlékszem, hogy lett volna. Még nem mond szavakat, csak a "vau-vau"-t ismeri, meg tud mondani babát is, ha mondom neki, de nem hinném, hogy a szót a fogalommal összeköti. Meg kicsit tud brekegni is, ha békahangot akarunk hallatni:) Ennyit a szókincséről:) De nagyon okos, nagyon érdeklődő, nagyon el tud mélyülni a játékaiban. Ilyen szempontból körökkel előzi Bencét.

Még azért nagyjából leírom az ajándékait az utókornak, hogy egyszer talán el tudja olvasni, hogy mit is kapott első szülinapjára:) Kapott ruhácskákat (body-k, kertésznadrág), csőrös poharat, játéktároló dobozokat, két kis könyvet, popsitörlő kendőt, vaníliás karikát, alvós rongyot (2 egyformát, ha az egyik mosásban lenne), rongybabát, ágyneműhuzatot (macis-nyuszis). Remélem nem felejtettem ki semmit:) Én nagyon örültem az ajándékainak, neki meg még úgyis mindegy:) Játék van itthon dögivel, úgyhogy talán nem sértődik meg utólag sem, hogy azt nem kapott:))

Holnap pedig Reninél ebédelünk és Tropicarium-ba megyünk! Kíváncsi leszek, mit fog szólni hozzá! Bence már volt 1-2-szer, de biztos ő is megint másképp fogja lereagálni:) Pl. már be tud itthon számolni apjának este, hogy miket látott:))

Ja, ezt még leírom, talán még nem írtam:) Süvi általában 2 dolog miatt nem szokott itthon lenni. Az egyik a munka, a másik a horgászás. Persze amikor munkába megy, akkor Bence még alszik, így nem jelenti be neki. Ha horgászni megy, akkor vagy mondja Bencének, vagy ő is látja, hogy kerülnek elő a horgászbotok, meg etetőanyagok, meg csalik. Meg amikor apa munkából hazajön, akkor nincs semmi, ha horgászásból jön haza, akkor megint megnézik a maradék kukacot, esetleg a zsákmányt. Tehát az nyilván sokkal emlékezetesebb neki. És kicsi pockom hogy teszi ezt össze az agyában?

-Bence. Apa hol van?

-Dolgozni! Horgászbottal!

:)))

Meg van róla győződve, hogy apa munkája a horgászat:) De legalábbis köze van hozzá:) Kis pocok:) Aztán én meg hogy magyarázzam el neki, hogy nem, apa irodában ül és közbeszerez épp:)))

Pá! 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr775518633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

90700 2009.11.29. 21:21:04

Isten éltesse Kincső babát!!!! Nagyon boldog szülinapot kívánunk! :)))

8249 2009.11.30. 18:54:02

Köszönjük!:)
süti beállítások módosítása