Hi!

Bence most nagyon felemásan viselkedik. Sokkal aranyosabb, mint az elmúlt időszakban (mintha túl is lennénk a dackorszak nehezén, bár még nincs vége), viszont egyre jobban terrorizálja a húgát. Annyit jön oda bújni ő is ("én is!" felkiáltással odaül mellém), és dől belőle a hülyeség, hogy ő pici, meg ő cica, meg ma már csecsemő is volt, bár azon már ő is röhögött:))) Meg persze kutya is, és akkor jön, és megkóstol, vagy csak simán megnyalja a karomat, cuppog mellé, és kijelenti, hogy ő kutya:) Hát igen, hol cica, hol kutya:) Szóval iszonyat édes dolgai tudnak lenni:)

Viszont Kincsőről le nem száll. Ahogy írtam már többször is, és azóta is szó szerint kell venni: amint Kincső a kezébe vesz valamit, hogy azzal játsszon, Bence már ugrik is, és veszi el tőle, és ő akar azzal játszani. Szegény pici lányom néz nagyot, nem szól semmit, nem is tud mit, aztán más után néz. És akkor Bence megint megjelenik. És ez megy egész nap. Én meg veszekszem vele egész nap, néha meg elkapom, hogy ne tudja Kincsőtől elvenni a játékot. Akkor meg ordít, sír, őrjöng, hogy eresszem el. És hagyjam már békén amúgy is, mert neki azt a valamit azonnal el kell vennie Kincsőtől, mindegy, hogy mit mondok. Legalábbis én így értelmezem a reakcióit... Borzalmas. És ha egy fél pillanatra nem figyelek oda, akkor már csattan is valami Kincsőn, vagy Kincső a földön. Vagy csak simán nekitolja a játékot a lábának, kezének, mindegy, csak valamit gonoszkodjon. Szegény kicsi Kincsőm:( Pedig egy tündér, egy hang nélkül elfoglalná magát egész nap a játékokkal! Jó, persze napközben van olyan is, amikor vígan röhögnek, meg viháncolnak, meg játszanak. Én addig mosogatok pl... Ma is mit mókáztak. Kincső állt az ágyában, Bence az ágy végében. Köztük a pelenkázólap. És hol alatta, hol fölötte kukucsoltak egymásra harsány kacagások közepette:) Nem értem, hogy Bence miért nem játszik inkább húgával, ha ez ilyen jó szórakozás? Miért inkább a bántást választja az esetek többségében?

Kincső amúgy este nem aludt vészesen. Rosszabbul, mint tegnap, de sokkal jobban, mint az elmúlt 1- hónapban. Aztán délelőtt egy órát aludt, amire úgy számoltam, hogy az nem lesz elég egész napra, úgyhogy lefektettem délután is. Sőt. Korábban, mint szoktam, mert elég nyűgös, meg fáradt volt. Nehezen aludt el, de amint elhallgatott, hazaért Süvi, erre persze felriadt a félálomból. Aztán sírt,úgyhogy apa bement cumit adni neki. Amit persze nem talált. Kincső meg már állva, az ágyban vihogva leste az attrakciót, hogy apa mit csinál  a földön... Talán mondanom sem kell ezek után, hogy a ma délutáni alvás is elmarad... Jó nyűgös is volt délután, ráadásul Bence szekálta, úgyhogy szörnyű délutánunk volt. Egyfolytában visított, sikított, ordított valaki. Mert én meg közben készülődtem is, nem tudtam végig velük lenni. Össze kellett pakolnom a cuccaikat éjszakára, másnapra, nekem is készülnöm kellett... Nagyon elegem volt már mindenből és mindenkiből, mire elindultunk.

Úgyhogy most anyuéknál alszanak, délelőtt is nála lesznek, délután Líviával. 

Ja, egyébként Bence ma is már olyan szövegeket nyomott le, hogy teljesen el volt képedve ma is Süvi, hogy már ilyeneket és ennyit beszél! Bele fogunk lendülni:) Nagyon kombinál már:) Ja, és a kedvencünk, a véleménynyilvánítás:))) Ha tetszik neki egy mese, vagy zene, akkor nagy bólogatások közepette, elképesztő hangsúllyal: "Ez jóó-ó!". Ha meg nem tetszik neki, akkor "Ez nem jó" v. "Ez nem jó mese." Mostanában csak az a jó, amit még életében nem látott kb:) Ja, meg a Tom és Jerry, amit véletlenül kaptunk el egyszer, és azóta követeli a cicásat:) Tudom, erőszakos, bár én is néztem gyerekkoromban, és nem éreztem annak, csak mókásnak, és azóta sem ölök ember palacsintasütővel pl... Szerintem a grafikáját imádja és a szereplőket. Hogy állatok. No, nem hiába klasszikus mese, több generáció is felnőtt rajta minden gond nélkül:) Meg jó a zenéje:)

És teljesen odáig van az új rádióért, a Klasszik(us)-ért. Amint meghallja, már bólogat is, hogy Ez jó! Sőt, még rá is mutat a rádióra, vagy ahonnan jön a zene. Más zeneadót meg nem lehetne vele hallgattatni:) De apa zenéi is közt szelektál, ha beül hozzá a gép elé zenét hallgatni:))) Édes:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr35518632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

101553 2009.11.28. 10:16:07

:))) Múltkor a kocsiban voltunk hármasban, amíg Anyu vásárolt gyorsan egyet. Kincső nagyon nyűgös volt, ki akart szabadulni az ülésből. MOndom, mi a fenét kezdjek velük, Bencét nem értem, Kincső meg nyűgös, valahogy le kéne foglalni őket. Na, elővettem a telefont, választottam egy könnyebb zenét nekik, és onnantól leesett az álluk, hogy ez de jóóó :D Varga Miklós: Vén Európa és Zorall: Valami véget ért. Élvezték, Kincső folyton a telefon után nyúlt, mert abból szólt a zene :)) A másik: tegnap megnéztem valami beteg filmet, és utána benyomtam egy Tom és Jerry mesét :) Nekem az a kedvencem, én imádom, Feri is, és mindenki is. A régi Tom és Jerry, persze. És pont tegnap (a blogod most olvastam) jutott eszembe, hogy legközelebb, ha unatkozik Bence, és Kincső, akkor behívom a szobámba őket és nézünk Tom és Jerry-t :))) Puszi
süti beállítások módosítása